Valikko Sulje

Yhteistyökumppanit

Pääyhteistyökumppanimme

Adidas

Adidas. TPS. Kaksi ehdottomasti urheilumaailman klassikkoa, jotka kuuluvat jatkossa tiiviisti yhteen. Adidas vastaa TPS Salibandyn tekstiileistä aina Salibandyliigan edustusjoukkueista seuran nuorimpiin pelureihin saakka.

Adidaksen tyylikkäisiin ja laadukkaisiin tuotteisiin voit tutustua täällä.

Pohjola Sairaala

1.  kesäkuuta 2020 alkaen Pohjola Sairaala toimii TPS Salibandyn virallisena sairaalana ja koko seuratason virallisena yhteistyökumppanina niin edustusjoukkueiden kuin juniorijoukkueiden osalta.

Sopimus kattaa laajasti niin terveydenhuollon kuin toiminnallisenkin yhteistyön.

Intersport Hansa

Intersport Hansa on TPS Salibandyn pääyhteistyökumppani kaudesta 2017-2018 eteenpäin. Yhteistyösopimus takaa markkinoiden parhaat varusteet TPS-perheelle aina nuorimmista pelaajanaluista edustusjoukkueiden tähtipelaajiin!

Power Stick Oy

TPS Salibandy Ry ja Power Stick Oy / Fat Pipe varustesopimus jatkuu menestyksekkäästi ainakin kauden 2023–2024 loppuun saakka. Yhteistyö tarjoaa pelaajillemme huippu-urheilulle vaadittavat välineet, asiantuntemuksen ja kokemuksen.

Turun osuuskauppa

Turun Osuuskauppa on yksi TPS Salibandyn pitkäaikaisimmista kumppaneista. Jäsentemme perheet ovat voineet liittyä vuodesta 2007 lähtien TOK bonus -järjestelmään ja näin ollen kerryttää seuralle varoja junioritoiminnan kehittämiseen. Liity tästä, mikäli et ole vielä liittynyt.

K-citymarket

Liittymällä K-Plussan sponsorointiyhteistyöhön voit tukea TPS Salibandyn toimintaa asioimalla Kupittaan, Länsikeskuksen, Ravattulan ja Skanssin K-citymarketeissa. Et menetä henkilökohtaisia Plussa-pisteitä tai etuja.

TPS Salibandyn sponsorointitunnus: SP0545

OP Turun Seutu

OP Turun Seutu on asiakkaidensa omistama ja voimakkaasti kehittyvä pankki sekä yksi OP Ryhmän suurimmista osuuspankeista. Laaja yhteistyö TPS:n kanssa ylittää lajirajat.

Yhteistyökumppanimme