Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Pääyhteistyökumppanimme

Adidas

Adidas. TPS. Kaksi ehdottomasti urheilumaailman klassikkoa, jotka kuuluvat jatkossa tiiviisti yhteen. Adidas vastaa TPS Salibandyn tekstiileistä aina Salibandyliigan edustusjoukkueista seuran nuorimpiin pelureihin saakka.

Adidaksen tyylikkäisiin ja laadukkaisiin tuotteisiin voit tutustua täällä.

Terveystalo

Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin yksityinen terveyspalveluyritys ja Pohjoismaiden johtava työterveydentoimija. Terveystalon visio on luoda datan ja pohjoismaisen osaamisen avulla maailma, jossa on vähemmän sairauspäiviä ja enemmän terveitä, onnellisia vuosia.

Intersport Hansa

Intersport Hansa on TPS Salibandyn pääyhteistyökumppani kaudesta 2017-2018 eteenpäin. Yhteistyösopimus takaa markkinoiden parhaat varusteet TPS-perheelle aina nuorimmista pelaajanaluista edustusjoukkueiden tähtipelaajiin!

Power Stick Oy

TPS Salibandy Ry ja Power Stick Oy / Fat Pipe varustesopimus jatkuu menestyksekkäästi ainakin kauden 2023–2024 loppuun saakka. Yhteistyö tarjoaa pelaajillemme huippu-urheilulle vaadittavat välineet, asiantuntemuksen ja kokemuksen.

Turun osuuskauppa

Turun Osuuskauppa on yksi TPS Salibandyn pitkäaikaisimmista kumppaneista. Jäsentemme perheet ovat voineet liittyä vuodesta 2007 lähtien TOK bonus -järjestelmään ja näin ollen kerryttää seuralle varoja junioritoiminnan kehittämiseen. Liity tästä, mikäli et ole vielä liittynyt.

K-citymarket

Liittymällä K-Plussan sponsorointiyhteistyöhön voit tukea TPS Salibandyn toimintaa asioimalla Kupittaan, Länsikeskuksen, Ravattulan ja Skanssin K-citymarketeissa. Et menetä henkilökohtaisia Plussa-pisteitä tai etuja.

TPS Salibandyn sponsorointitunnus: SP0545

OP Turun Seutu

OP Turun Seutu on asiakkaidensa omistama ja voimakkaasti kehittyvä pankki sekä yksi OP Ryhmän suurimmista osuuspankeista. Laaja yhteistyö TPS:n kanssa ylittää lajirajat.

Prodigy Disc

Prodigy Disc manufactures innovative disc golf equipment that enables players to reach their maximum.

Rajupaja

Toteutamme tapahtumasi
Tekniikka ja toteutus – ammattitaidolla. Myös virtuaalisesti.

Lähitapiola Varsinais-Suomi

LähiTapiola Varsinais-Suomi on olemassa asiakkaitaan, eli omistajiaan varten. LähiTapiola huolehtii asiakkaiden elämänturvasta eli niin taloudesta, terveydestä kuin turvallisuudesta.

LähiTapiola Varsinais-Suomi on asiakkaidensa omistama. Se tarkoittaa sitä, että asiakkaat voivat vaikuttaa yhtiön toimintaan osallistumalla yhtiökokouksiin. Yhtiökokouksessa keskinäisen yhtiön omistaja-asiakkaat valitsevat hallintoneuvoston. Hallintoneuvosto valitsee hallituksen.

Leaf-Areena

Leaf Areena sijaitsee Hellaksen vanhassa lakritsitehtaassa Turun Kärsämäessä ja tarjoaa kaikille asiakkailleen liikuntaa ja elämyksiä 10 000 neliömetrin tiloissaan. Leaf Areena onkin Turun alueen suurin koko perheen liikunta- ja elämyskeskus vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä keskustasta.

Yhteistyökumppanimme

Pelaajien kummiyritykset

Sponssit