Valikko Sulje

Yhteistyökumppanit

Pääyhteistyökumppanimme

Turun osuuskauppa

Turun Osuuskauppa on yksi TPS Salibandyn pitkäaikaisimmista kumppaneista ja osapuolet päättivät jatkaa menestyksekästä yhteistyötään keväällä 2014, jolloin sovittiin kahdesta jatkovuodesta. Jäsentemme perheet ovat voineet liittyä vuodesta 2007 lähtien TOK bonus -järjestelmään ja näin ollen kerryttää seuralle varoja junioritoiminnan kehittämiseen. Liity tästä, mikäli et ole vielä liittynyt.

Silja Line

Tallink Silja on ollut junioreidemme pääyhteistyökumppani vuodesta 2011 alkaen. Kuluvalla kaudella Tallink Siljan laivat kuljettavat turvallisesti niin miesten edustusjoukkueen pelaajia kuin seuran pienimpiäkin pelurin alkuja. Silja Linen sivuille tästä.

Pohjola Sairaala

1.  kesäkuuta 2020 alkaen Pohjola Sairaala toimii TPS Salibandyn virallisena sairaalana ja koko seuratason virallisena yhteistyökumppanina niin edustusjoukkueiden kuin juniorijoukkueiden osalta.

Sopimus kattaa laajasti niin terveydenhuollon kuin toiminnallisenkin yhteistyön.

Power Stick Oy

TPS Salibandy Ry ja Power Stick Oy / Fat Pipe varustesopimus jatkuu menestyksekkäästi ainakin kauden 2023–2024 loppuun saakka. Yhteistyö tarjoaa pelaajillemme huippu-urheilulle vaadittavat välineet, asiantuntemuksen ja kokemuksen.

Adidas

Adidas. TPS. Kaksi ehdottomasti urheilumaailman klassikkoa, jotka kuuluvat jatkossa tiiviisti yhteen. Adidas vastaa TPS Salibandyn tekstiileistä aina Salibandyliigan edustusjoukkueista seuran nuorimpiin pelureihin saakka.

Adidaksen tyylikkäisiin ja laadukkaisiin tuotteisiin voit tutustua täällä.

Intersport Hansa

Intersport Hansa on TPS Salibandyn pääyhteistyökumppani kaudesta 2017-2018 eteenpäin. Yhteistyösopimus takaa markkinoiden parhaat varusteet TPS-perheelle aina nuorimmista pelaajanaluista edustusjoukkueiden tähtipelaajiin!

Yhteistyökumppanimme