Valikko Sulje

Yhteistyökumppanit

Pääyhteistyökumppanimme

Turun osuuskauppa

Turun Osuuskauppa on yksi TPS Salibandyn pitkäaikaisimmista kummaneista ja osapuolet päättivät jatkaa menestyksekästä yhteistyötään keväällä 2014, jolloin sovittiin kahdesta jatkovuodesta. Jäsentemme perheet ovat voineet liittyä vuodesta 2007 lähtien TOK bonus -järjestelmään ja näin ollen kerryttää seuralle varoja junioritoiminnan kehittämiseen. Liity tästä, mikäli et ole vielä liittynyt.

Exel

Exel on TPS:n uusi pääyhteistyökumppani kaudesta 2017-2018 eteenpäin. TPS:n edustusjoukkueet (miehet, naiset ja A-nuoret) pelaavat Exelin mailoilla tulevien kausien ajan. TPS Salibandy suosittelee Exeliä kaikille salibandyn ystäville! Tutustu Exelin mallistoon täältä.

Silja Line

Tallink Silja on ollut junioreidemme pääyhteistyökumppani vuodesta 2011 alkaen. Kuluvalla kaudella Tallink Siljan laivat kuljettavat turvallisesti niin miesten edustusjoukkueen pelaajia kuin seuran pienimpiäkin pelurin alkuja. Silja Linen sivuille tästä.

Puma

TPS Salibandy ja PUMA Finland Oy ovat kulkeneet yhteistätietä kohti Suomen salibandyhuippua jo useamman vuoden ajan ja uusi kolmen vuoden sopimus solmittiin 2017 toukokuussa. PUMA vastaa seuran tekstiileistä aina Salibandyliigasta nuorimpiin pelureihin saakka. Tutustu PUMAN tuotteisiin täällä!

Mehiläinen

Mehiläinen Turku ja TPS Salibandy ry ovat tehneet yhteistyötä jo useamman vuoden ajan. Sopimus koskee koko seuraa eli sekä miesten ja naisten edustusjoukkueita että kaikkia juniorijoukkueita.  Sopimus kattaa laajasti niin terveydenhuollon kuin toiminnallisenkin yhteistyön.

Intersport Skanssi

Intersport Skanssi on TPS Salibandyn uusi pääyhteistyökumppani kaudesta 2017-2018 eteenpäin. Uusi yhteistyösopimus takaa markkinoiden parhaat varusteet TPS-perheelle aina nuorimmista pelaajanaluista edustusjoukkueiden tähtipelaajiin!

Yhteistyökumppanimme