Valikko Sulje

Aluejoukkueet 2011-2015 syntyneet

ALUEJOUKKUEET 2011-2015 SYNTYNEILLE POJILLE

 

TPS Salibandy ry toimii tähtiseurojen lasten ja nuorten urheilun laatutekijöiden pohjalta, joita ovat innostus urheiluun, fyysinen harjoitettavuus, monipuoliset liikuntataidot ja urheilulliset elämäntavat. Sekä harjoituksissa että peleissä kaikille harrastetoimintamme harrastajille taataan tasapuolinen harjoitus- ja peliaika. Pääpaino on kehittää harrastajien henkilökohtaisia taitoja ja toimintaamme ohjaa ilo, innostus, kehittyminen, kaveruus sekä terveelliset elämäntavat.

 

Harjoitukset ja pelit

Aluejoukkueet harjoittelevat salibandyn perusteita ja sääntöjä kerran viikossa sekä pelaavat kauden aikana turnausmuotoisesti pelejä alueen kortteliliigassa. Harjoituksissa harjoitellaan lajitaitojen ohella motorisia perustaitoja erilaisten pelien ja leikkien muodossa. Panostamme erityisesti valmentajien koulutukseen, jotta toiminnan laatu on mahdollisimman korkea.

2013-2014 syntyneillä innokkailla pelureilla on myös mahdollisuus osallistua oman joukkueen harjoitusten lisäksi seuran järjestämiin taitoharjoituksiin kerran viikossa Leaf Areenalla. Taitoharjoitusten hinta on 100e/kausi.

Pelien lopputulos ei ohjaa toimintaamme, vaan pyrimme tarjoamaan jokaiselle harrastajalle salibandyelämyksiä sekä onnistumisen tunteita niin peleissä kuin harjoituksissakin.

 

Toiminta-aika

Harrastetoiminnan kausi alkaa syksyllä elokuun viimeisellä viikolla (vk 35) ja päättyy huhti-toukokuussa aluejoukkueesta riippuen (Turun alueen kouluissa viikolla 17 ja Kaarinan Kilosportilla viikolla 20).

 

Vanhempien rooli

Vanhemmat ovat lämpimästi tervetulleita seuraamaan sekä harjoituksia että pelejä. Lapsia saa kannustaa ja innostaa liikkumaan, mutta muistetaan antaa valmentajille työrauha ja vältetään ohjeiden huutamista kentälle. Aluejoukkueiden toiminta edellyttää vanhempien aktiivisuutta erityisesti kortteliliigaan osallistuttaessa. Joukkueilla on kauden aikana 1-2 vastuuturnausta, joissa vanhempien tulee toimia peliinohjaajina ja toimitsijoina.

Aluejoukkueet tarvitsevat toimiakseen myös joukkueenjohtajat, jotka pääasiassa vastaavat ryhmänsä tiedottamisesta. Vanhemmilla on myös mahdollisuus toimia joukkueen apuvalmentajina, jolloin toiminnan sujuvuus ja laatu paranevat merkittävästi. TPS Salibandy arvostaa ja kiittää pienimuotoisesti jokaista toimihenkilöä kauden päätteeksi. Voitte ilmoittaa mahdollisuudesta toimia joukkueenjohtajana tai apuvalmentajana ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Kausimaksu

Harrastetoimintaan on mahdollista tutustua kaksi kertaa veloituksetta. Kokeilukertoja varten on kuitenkin ilmoittauduttava mukaan toimintaan normaaliin tapaan, sillä paikkoja on rajoitettu määrä kussakin aluejoukkueessa.

Aluejoukkueiden kausimaksu on 210 euroa, joka sisältää harjoittelun, kortteliliigan osallistumismaksun ja pelipaidan. Näiden lisäksi kausimaksu sisältää TPS Salibandyn jäsenyyden (80e). Jäsenet saavat itselleen jäsenkortin, jolla pääsee katsomaan TPS:n salibandyn, jääkiekon ja jalkapallon runkosarjojen kotiotteluita veloituksetta. Lisäksi jäsenyys oikeuttaa vuosittain vaihtuviin etuihin kumppaniyrityksissämme.

Kaarinan Kilosportilla toimivien kerhojen kausimaksu on 20 euroa suurempi, koska toiminta tapahtuu kaupallisessa hallissa ja kestää kolme viikkoa muita aluejoukkueita pidempään.

Harrastajat vastaavat itse lisenssistä sekä vakuutuksestaan (6-29e). Ohjeet lisenssin ja vakuutuksen hankkimiseen löytyvät infokirjeestä, joka lähetetään kaikille harrastetoimintaan osallistuville.

TPS Salibandyn harrastetoiminnan sisaralennus on tulevalla kaudella -50 euroa toisesta lapsesta alkaen. Sisaralennukseen ovat oikeutettuja myös ne, joilla on sisaruksia TPS Salibandyn kilpajoukkuiessa.

TPS Salibandyssa kaikki harrastajat osallistuvat seuran järjestämiin tavara-arpajaisiin. Harrastetoiminnan kohdalla tämä tarkoittaa sitä, että jokainen harrastaja saa myytäväkseen 5kpl 5 euron arvoisia Junnuarpoja syyskauden aikana. Junnuarpojen tuotto käytetään lyhentämättömänä juniori- ja harrastetoiminnan tukemiseen. Arpajaisiin osallistuminen ei ole vapaaehtoista. Kevätkaudella ei ole arpajaisia.

 

Ryhmät ja aikataulut

Haarla P12 ti 19.00-20.00 Haarlan koulu
Haarla P13 ma 19.00-20.00 Haarlan koulu
Haarla P14 ma 18.00-19.00 Haarlan koulu
Haarla P15 ma 17.00-18.00 Haarlan koulu
Hanttari P13  ti 19.00-20.00 Hannunniitun koulu
Hanttari P14 ti 18.00-19.00 Hannunniitun koulu
Hanttari P15 ti 17.00-18.00 Hannunniitun koulu
Kupittaa P11 ma 17.30-18.30 Kupittaan koulu
Kupittaa P13 ke 19.00-20.00  Kupittaan koulu
Kilosport P11 pe 17.00-18.00 Kaarinan Kilosport
Kilosport P12 ti 18.00-19.00 Kaarinan Kilosport
Kilosport P13 to 19.00-20.00 Kaarinan Kilosport
Kilosport P14 to 18.00-19.00 Kaarinan Kilosport

 

Valitse alta mieluinen ryhmä ja ilmoittaudu mukaan:

Lisätiedot ja kyselyt:

Antti Peiponen
Harrastevastaava
Antti.Peiponen (ät) tpssalibandy.fi
040 090 1336