Valikko Sulje

Harrastetoiminta

TPS Salibandy ry on yksi Suomen suurimpia salibandyseuroja noin 900 jäsenellään. Syksyllä 2002 seurallemme myönnettiin Nuori Suomi -sinetti osoituksena hyvästä, laadukkaasta ja monipuolisesta juniorityöstä. TPS Salibandy kuuluu Suomen Olympiakomitean tähtiseuroihin.
 
Harrastetoiminta
 
TPS Salibandy ry toimii tähtiseurojen lasten ja nuorten urheilun laatutekijöiden pohjalta, näitä ovat innostus urheiluun, fyysinen harjoitettavuus, monipuoliset liikuntataidot ja urheilulliset elämäntavat. Sekä harjoituksissa että peleissä kaikille harrastetoimintamme harrastajille taataan tasapuolinen harjoitus- ja peliaika. Pääpaino on kehittää harrastajien henkilökohtaisia taitoja. Harrastetoimintamme arvoja ovat ilo, innostus, kehittyminen, kaveruus ja terveelliset elämäntavat.
TPS Salibandy järjestää harrastetoimintaa alkaen 3-vuotiaista tytöistä ja pojista aina aikuisille suunnattuun Hallisarjaan. Kerhotoimintamme pitää sisällään lapsi-aikuinen -kerhot, aluejoukkueet, tyttöjoukkueet, juniorikerhot, erityisliikuntakerhot sekä sähköpyörätuolijoukkueen.
Meidän tavoitteenamme on olla Suomen paras junioriorganisaatio, jossa valmennus on laadukasta ja kokonaisvaltaista ja jossa pelaaja voi kehittyä halutessaan aina liigapeluriksi asti.