Waltteri Vesterinen jatkaa Palloseurassa

Waltteri Vesterinen jatkaa Palloseurassa

TPS-kasvatti Waltteri Vesterinen on solminut jatkosopimuksen TPS:n kanssa. F-liigan parhaimpiin pelaajiin kuuluva Vesterinen on kuluvalla kaudella lyönyt toden teolla jalkaa myös maajoukkueportin väliin. Aiemmin tällä viikolla Vesterinen valittiin maajoukkueen MM-karsintaryhmään.

Vesterinen pelasi ensimmäiset liigaottelunsa 17-vuotiaana kaudella 19-20 ja on sen jälkeen noussut askel askeleelta kohti liigan eliittiä. Todellinen läpimurto tapahtui viime kaudella, kun Vesterinen iski runkosarja ja pudotuspelit yhteenlaskettuna 54 tehopistettä (24+30). Kauden alussa Vesterinen tuurasi myös Olli Lainetta kapteenin roolissa.

TPS:n urheilujohtaja Perttu Kytöhonka kertoo Vesterisen jatkosopimuksen olleen tärkeä kulmakivipalanen miesten joukkueen rakentamisessa.

”Meille Turun Palloseurassa on aina tärkeää, että joukkueessa on vahvasti tepsiläinen ja turkulainen ydin. Waltterilla on TPS-kasvattina tähän seuraan ja kaupunkiin vahvat juuret ja on hienoa nähdä, että hän haluaa jatkaa kasvuaan kohti kansainvälistä huippua TPS-logo rinnassa.”

Vesterinen tiedostaa odotukset, mutta kohtaa ne innostuneesti.

”On hienoa, että löysimme TPS:n kanssa yhteisymmärryksen ja pääsin kirjoittamaan jatkosopimuksen. Uskon, että tämä on paras ratkaisu juuri nyt, sekä myös tulevaisuuttani ajatellen. Tepsissä pystyn kasvamaan johtavaksi pelaajaksi ja joukkueena tulemme kannusta taistelemaan jatkossakin. TPS on oma kasvattajaseurani, joten on hienoa kantaa mustavalkoisia värejä myös tulevalla kaudella!”