Viikonloppuna naisilla kaksi kotiottelua

Viikonloppuna naisilla kaksi kotiottelua

TPS:n naiset aloittivat kautensa voitokkaasti paikalliskamppailussa viime lauantaina FBC Loistoa vastaan. Kotimatsit päästään tänä viikonloppuna korkkaamaan peräti kahdesti eli ensin TPS kohtaa lauantaina klo 14.30 Kooveen ja sunnuntaina pelit jatkuvat Palloiluhallissa klo 18.30 EräViikinkejä vastaan.

Joukkueen tavoitteena on jatkaa hyvin alkanutta kautta myös kotimatsien osalta. Joukkueen päävalmentaja Aki Vilander näkee prosessin käynnistyneen hyvin.

”Halutaan luonnollisesti startata myös kotipelit tuloksellisesti hyvin. Ketjut hakee vielä aikansa peliään, mutta hyviä viitteitä alkaa olemaan, että yksilöt alkavat saamaan itsestään parastaan irti – erityisesti Höynälä on ollut pitelemätön myös harjoituksissa”, Vilander kommentoi.

U19-kultamitalisti Meri-Helmi Höynälä teki avausottelussa 3+1 tehot Loistoa vastaan. Kuva Anssi Koskinen

Tällä kaudelle TPS:ään SB-Prosta siirtynyt Meri-Helmi Höynälä aloitti pelit mustavalkoisissa vahvasti ja oli Loisto-ottelun tehokkain pelaaja 3+1 tehoilla.

”Saatiin hyvä startti kaudelle viime viikonloppuna, mutta pystytään kyllä vielä nostamaan oman tekemisen tasoa muutamalla napsulla. Koovee tarjoaa varmasti kovan vastuksen ja täysillä joudutaan vääntämään, jos halutaan pisteet pitää Turussa. Oman pelin kautta lähdetään kuitenkin rakentamaan eikä liikaa keskitytä siihen kuka on vastassa”, Höynälä pohtii.

Huom. liput naisten otteluihin ovat myynnissä vain ennakkoon Tiketin kautta eli hallilla ei ole ovilipunmyyntiä. Kotiavaukseen TPS-Koovee saa ostettua S-etukortilla kaksi lippua yhden hinnalla.

<< Matsiliput Tiketistä >>