UEFC turnaus

UEFC turnaus

Alun perin tähän turnaukseen ei kai ollut tarkoitus osallistua. Kuulopuheiden mukaan FBC:ltä kuitenkin puuttui kilpasarjasta yksi joukkue ja he pyysivät meitä mukaan pelaamaan. Tunnelmat ennen turnausta olivat hieman ristiriitaiset onko mieltä osallistua kilpasarjaan, jos tavoitteena on kuitenkin mitellä SM-sarjapaikasta eliittisarjassa pelaavien joukkueiden kanssa. Luultavasti oli kuitenkin hyvä saada pelikokemusta ja onnistumisia ennen tärkeimpiä pelejä. Toisaalta etenkin puolustus ei nyt joutunut niin lujille mitä se kolmen viikon kuluttua tulee kokemaan.

Vaikka yhtään ottelua emme turnauksessa hävinneet, niin eivät ne pelit ihan läpihuutojuttuja silti olleet. Etenkin Kaarinan Karhut 03 ja KaPa-65 antoivat oivan vastuksen meille. Pikkiriikkisen tylsää oli se, että sattumalta kohtasimme ne kahdesti emmekä päässeet tutustumaan toisen lohkon joukkueista kuin FoSuun.

Tuliaisina Raunistulasta oli siis kilpasarjan voittopokaali. Turnauksen tuloksiin voitte perehtyä osoitteessa www.uefc.fi. Sieltä löytyy yksityiskohtaisten ottelutulosten lisäksi myös Top 10 -pörssit. Kiitämme naapuriseuraa FBC Turkua hyvistä turnausjärjestelyistä!

Joukkueen ohjelma jatkuu normaalien harjoitusten lisäksi FBA-leirillä 13.-15.8. Siellä on sitten tarjolla kovempaakin vastusta ja myös R-pelaajamme ovat mukana porukassa.