Tuu mukaan mustavalkoisiin – juniorijoukkueiden avoimet harjoitukset toukokuussa

Tuu mukaan mustavalkoisiin – juniorijoukkueiden avoimet harjoitukset toukokuussa

TPS Salibandyn avoimet harjoitukset vuonna 2008 ja myöhemmin syntyneisiin juniorijoukkueisiin järjestetään toukokuun alussa 1.5. – 14.5.2023. Vanhimpien ikäluokkien aikataulut julkaistaan erikseen.

TPS-paitaan haetaan tavoitteellisia pelaajia, jotka haluavat oppia ja mitata osaamistaan pelikentällä ja sen ulkopuolella. Mikäli harjoittelu ja pelaaminen alueen parhaassa valmennuksessa, turvallisessa toimintaympäristössä ja huippuolosuhteissa kiinnostaa, ole yhteydessä valmennuspäällikköön ja ilmoittaudu ikäluokkasi avoimiin harjoituksiin!

Michael Fager

044 596 8514
michael.fager@tpssalibandy.fi

TPS:ssa kaudella 22-23 pelanneiden pelaajien ei tarvitse erikseen ilmoittautua avoimelle harjoitusjaksolle. Mikäli teille kuitenkin herää kysyttävää kyseistä asiaa koskien, voitte olla yhteydessä valmennuspäällikköön.

TPS Salibandy on lajin ehdoton kärkiseura. Naisten liigajoukkue on tuore Suomen mestari ja miesten F-liigassa TPS pelaa parhaillaan finaaleja. Edustusjoukkueiden pelaajisto koostuu vahvasti TPS-juniorikoulun kasvateista. Myös juniorijoukkueemme pelaavat vuosittain ikäluokkien huipulla. Yläkouluikäisistä eteenpäin teemme tiivistä yhteistyötä Turun Seudun Urheiluakatemian kanssa ja panostamme voimakkaasti yksilölliseen pelaajakehitykseen.

TPS Salibandyn juniorijoukkueet kaudella 2023-2024