Tuplapelipäivä takana – Naisille voitto, miehille tappio

Miesten ottelu alkoi lupaavasti, kun Peteris Trekse iski pallon maaliin kolmen minuutin pelaamisen jälkeen. Kymmenisen minuuttia myöhemmin Oilers tasoitti ja minuutti tästä ja ottelu oli 1-2. Samoista lukemista lähdettiin myös erätauolle.

Myös toista erää oli pelattu kolmisen minuuttia, kun TPS iski pallon maaliin. Tällä kertaa maalin iski Jere Niemelä. Eetu Lehtonen iski ottelun puolivälin paikkeilla mustavalkoiset tasoihin, mutta vierailijat tasoittivat nopeasti.

Kun ottelua oli jäljellä enää yhdeksän minuuttia, siirtyi Oilers 3-4 -johtoon ja hetkeä myöhemmin tuli viides maali. Loppulukemat 3-6 viimeisteltiin tyhjään maaliin. Oskari Fälden torjui ottelussa 14 kertaa.

Miesten ottelut jatkuvat tiistaina 19.12. 18.30, kun vuoden viimeisessä ottelussa kohdataan Nokian KrP.

Liput voit ostaa painamalla tästä.

Naisten ottelussa TPS löi alusta asti painetta vierailijoiden päätyyn, mutta ensimmäistä maalia saatiin odotella liki vartti. Lopulta Henrika Maikola iski mustavalkoiset johtoon. Puoli minuuttia ennen erän loppua kapteeni Jenna Saario iski taukolukemat 2-0.

Toisessa erässä nähtiin yksi maali ja siitä vastasi Jasmin Saario. Kolmannessa erässä nähtiin myös yksi maali ja loppulukemat iski Olivia Pietilä. Noora Vuorela torjui ottelussa 9 kertaa. Voiton myötä TPS varmisti runkosarjan kärkisijan vuoden 2023 lopussa.

Naisten kotiottelut jatkuvat 19.01. 18.30 kun Turkuun saapuu EräViikingit.