Tuplapelipäivä: Naisille voitto – Miehille tappio

Tuplapelipäivä: Naisille voitto – Miehille tappio

TPS Salibandyn kahden ottelun lauantai sisälsi voiton ja tappion.

Voitto tuli päivän ensimmäisestä ottelusta, kun naiset kaatoivat SaiPa:n. Vierailijat iskivät ottelun avausmaalin ja ehtivät jo tuulettaa 0-2 osumaa, mutta se syntyi korkealla mailalla. TPS nousi erän loppupuolella tasoihin, kun Laura Rantanen iski pallon maaliverkkoihin.

Toisen erän alussa vierailijat hyödynsivät paikkansa tehokkaasti ja siirtyivät 1-3 -johtoon. TPS nousi erän puolivälissä maalin päähän Eerika Kosken osumalla, hetkeä myöhemmin Ina Leminen tasoitti ottelun ja vain 19 sekuntia myöhemmin Jenna Saario iski pelin tasoihin.

Seuraavia osumia saatiin odotella aina ottelun viimeiselle kympille saakka, mutta lopulta Anu Raatevaara heilutteli maaliverkkoja ja heti perään Leminen tuuletteli illan toista osumaa. SaiPa onnistui vielä erän lopussa kaventamaan ylivoimalla loppulukemiksi 6-4. TPS:n maalilla Noora Vuorela torjui 10 kertaa.

—–

Miesten ottelu sai vaikean alun, sillä SPV johti avauserän jälkeen 0-3. Vierailijoille ei montaa paikkaa paikkaa tarjottu, mutta ne hyödynnettiin erittäin kovalla prosentilla. Toisen erän alussa kapteeni Olli Laine iski mustavalkoisten ensimmäisen maalin ja kolme minuuttia myöhemmin Alex Eklund nosti mustavalkoiset jo maalin päähän. Vierailijat kuitenkin iskivät neljä seuraavaa ja päätös erään lähdettiin lukemissa 2-7.

Erän puolivälin paikkeilla SPV iski kahden pelaajan ylivoimalla. Jere Niemelä kavensi mustavalkoisten pelatessa ilman maalivahtia, mutta tämän lähemmäs ei päästy.

TPS:n maalilla Olli Kuisma torjui 5 kertaa ja Oskari Fälden 3 kertaa.