Tunteiden vuoristorataa Kupittaalla – finaalisarja tasoihin

Kupittaan palloiluhallissa nähtiin todellista tunteiden vuoristorataa, kun finaalien vierasvoittojen putki jatkui.

Ottelun avausmaalia piti odotella vain 18 sekuntia ja siitä vastasi Laura Rantanen. Classic iski ottelun tasoihin muutamaa minuuttia myöhemmin, mutta kapteeni Jenna Saario iski Palloseuran johtoon erän puolivälissä. Reilut kaksi minuuttia ennen erän loppua Meri-Helmi Höynälä iski taukolukemat 3-1.

Henrika Maikola iski taululle 4-1 ja Rantasen illan toisella lähdettiin kolmanteen erään lukemissa 5-1. Classicin ensimmäinen kavennus tuli muutaman minuutin jälkeen ja toinen erän puolivälin tuntumassa. Höynälä iski mustavalkoiset 6-3 johtoon, mutta Classic kavensi ylivoimalla ja nousi maalin päähän neljä minuuttia ennen loppua. TPS pääsi pelaamaan ottelun lopussa ylivoimaa, mutta vierailijat tasoittivat jatkoajalla. Ratkaisu nähtiin jatkoerän puolivälin jälkeen, kun Classic iski pallon maaliin. Noora Vuorela torjui ottelussa 22 kertaa.

Finaalit jatkuvat lauantaina Bläk Boksissa ja kauden viimeinen kotiottelu pelataan sunnuntaina kello 16.30.