Tuetaan toisiamme – TPS auttaa kroatialaisia salibandyharrastajia

Tuetaan toisiamme – TPS auttaa kroatialaisia salibandyharrastajia

Kroatiaa ja Zagrebia sunnuntaina 22.3.2020 koetellut maanjäristys on aiheuttanut alueella merkittäviä aineellisia tuhoja, joilla on vaikutusta ihmisten elämään ja hyvinvointiin nyt ja pitkälle tulevaisuuteen. Koska salibandymaana Kroatia on vasta taipaleensa alkumetreillä vaikkapa Suomeen verrattuna, on näillä maailmaa tällä hetkellä yleisesti vavisuttavilla uutisilla ja tuollaisella maanjäristyksellä kenties musertavat vaikutukset tämän hienon lajin elinvoimaisuuteen tuolla alueella.

TPS haluaa omalta osaltaan olla tukemassa lajin selviytymistä, kasvua ja kehittymistä Kroatiassa tässä haastavassa tilanteessa aloittamalla omien jäsentensä keskuudessa varustekeräyksen heti, kun pääsemme palaamaan normaalin toimintamme pariin.

Lahjoitetut mailat, suojalasit, pelikengät, maalivahdin varusteet ja muut harrastamisen tykötarpeet tullaan lähettämään Kroatiaan Zagrebin viereen Donja Stubica kaupunkiin Floorball Klub Hidraulika Kurelja ja SD Stubica salibandyseuroille.

Toivomme voimia ja jaksamista kaikkiin maailman koteihin ja tiedotamme tästä keräyksestä ja siihen liittyvistä järjestelyistä lisää koronatilanteen tasaannuttua.

TPS haastaa LASB:in mukaan välinekeräykseen. Myös Suomen Salibandyliitto on mukana tukemassa kampanjaa.