Tšekkiläinen Daniel Večl vieraili Tepsissä

Tšekkiläinen Daniel Večl vieraili Tepsissä

TPS P16 sai vieraita Tšekistä, kun vuonna 2008 syntynyt, Tšekin U19 -maajoukkueeseen valittu Daniel Večl vietti reilut kaksi viikkoa Turussa ja harjoitteli joukkueen mukana. Daniel ja TPS löysivät toisensa Mestareiden Cupin kautta.

-Olin viime kesänä pelaamassa Mestareiden Cupia Sparta Prahan kanssa ja joku Tepsistä tuli keskustelemaan siitä, että tulisin tulevaisuudessa tutustumaan Tepsiin. Kun tarjous tuli konkreettiseksi, ei tarvinnut miettiä pitkään, sillä olen aina unelmoinut Suomessa pelaamisesta.

Večl asui P16 -joukkueessa pelaavan luona ja harjoitteli joukkueen kanssa, mutta ehti käydä myös vierailemassa miesten edustusjoukkueen harjoituksissa.

-Jätkät ottivat minut todella hienosti osaksi joukkuetta. Vaikka oltiinkin P16 -ikäluokassa, niin yllätyin siitä, kuinka kovia pelaajat ovat! Pidän TPS:n joukkuepelistä todella paljon. Vaikka olin joukkueen kanssa vain pari viikkoa niin näin tosi hyvin joukkueen kovan tason! Aikani joukkueen kanssa oli parempaa kuin osasin edes odottaa! Pääsin myös vierailemaan miesten treeneissä ja mielestäni ne sujuivat hyvin. Olen nuorempana katsellut videoita joukkueen pelaajista joten oli hienoa harjoitella heidän kanssaan!

Viime kesän Mestareiden Cupissa Večl juhli kultaa Sparta Prahan -07 -joukkueen kanssa. Hänet myös valittiin ikäryhmän parhaaksi pelaajaksi.

-Joo, sain tosiaan MVP-palkinnon, mutta en halua kiinnittää huomiota siihen, vaan puhun mieluummin joukkuepelistä. Pelasimme erittäin hyvin ja nousimme finaalissa 4-1 tappioasemasta voittoon. Voitto vaati meiltä hyvää peliä, sillä Mestareiden Cupin taso on kova. Suosittelen ehdottomasti jokaista joukkuetta osallistumaan!

Kun keskustellaan tulevaisuudesta Palloseurassa on Danielilla selkeä näkemys.

-On hyvin mahdollista, että minut tullaan Tepsissä näkemään! Jos asiat sujuvat suunnitelmien mukaan niin pelaan jo ensi kaudella koko kauden Palloseurassa! Suosittelen ehdottomasti Tepsiä kaikille, olit sitten Tšekistä, Ruotsista, Suomesta tai mistä vaan!