TPS:n naisten voittoputki päättyi paikalliskamppailussa

TPS:n naisten voittoputki päättyi paikalliskamppailussa

TPS:n pitkään jatkunut voittoputki tuli tänään päätökseen, kun se kohtasi Loiston sunnuntain paikalliskamppailussa. Kolmentoista pelin ajan TPS kulki voitosta voittoon F-liigassa ennen tämän päivän tappiota, joka tuli lukemin 6-11.

Tänään Kupittaalla ei nähty parasta TPS:ää ja ensimmäinen erä oli selkeästi vierasjoukkue Loiston dominointia. TPS ei saanut millään konetta käyntiin ja Loisto rankaisi hyvällä prosentilla. Toiseen erään lähdettiin jo 0-4 lukemissa ja toisessä erässä ei Loiston tahti halunnut hidastua. Kolmekymmentäneljä minuuttia oltiin ottelua pelattu, kun Tiina Hoikkala onnistui tekemään TPS:n ensimmäisen osuman mutta tässä kohtaa taululla oli jo 0-7 lukemat.

Loisto aloitti myös viimeisessä erässä maalien teon ja joukkue osui myös toistamiseen ennen TPS:n pienimuotoista loppukiriä. Noin kymmenen minuuttia oli ottelua jäljellä, kun Milla Nordlund ja TPS heräsi peliin mukaan. Nordlund osui kolmesti ja syötti Meri-Helmi Höynälän osuman viimeisessä erässä, mutta tämä ei riittänyt ottamaan Loistolle annettua suurta kaulaa kiinni.

”Selitykset pois ja kärsitään tämä fiilis nyt ansaitusti pois. Tahallaan pelejä ei tietenkään lähdetä häviämään, mutta paras TPS nähdään tasan kolmen viikon päästä”, kertoo TPS:n päävalmentaja Aki Vilander.