TPS:n naiset tasoitti otteluparin

TPS:n naiset tasoitti otteluparin

Sunnuntaina pelattiin EräViikinkien ja TPS:n välisen otteluparin toinen osaottelu. TPS hävisi ensimmäisen osaottelun kotonaan jatkoajan jälkeen, mutta onnistui ottamaan todella tärkeän voiton vieraissa numeroin 4-6.

Kotijoukkue Ervi aloitti ottelun loistavasti ja se oli ensimmäisessä erässä terävämmällä päällä kuin vastustajansa. Eräviikinkien viimeistely oli myös parempaa ja joukkue onnistuikin maalinteossa kahdesti ensimmäisessä erässä, kun taas TPS:n laukaukset eivät millään löytäneet maalivahdin taakse.

Toisessa erässä nähtiin tehokkaampi TPS. Kun noin kolme minuuttia oltiin pelattu Milla Nordlund kavensi tilanteen ja tämän jälkeen alkoi TPS:n onnistumiset. Viisi minuuttia ehti kulua maalista, kun vieraat tulivat tasoihin Seraina Fitzin osumalla ja hetkeä myöhemmin Nordlund siirsi turkulaiset 2-3 johtoasemaan illan toisella maalillaan. Ervi tuli kuitenkin vielä tasoihin erän lopussa ja viimeiseen erään mentiin jännittävässä 3-3 tilanteessa.

Tasalukemissa mentiin jopa kolmetoista minuuttia, jonka jälkeen TPS:n hanat aukesi jälleen. TPS onnistui seuraavan neljän minuutin aikana kolmesti ja käänsi näin ottelun lopullisesti itselleen. Erviltä nähtiin vielä viimehetken kavennus, mutta TPS lähti kotimatkalleen 4-6 voitto takataskussa.

”Vastustaja aloitti tänään hieman räväkämmin, mutta säädeltiin hieman pelitempoa meille sopivammaksi niin saimme homman hanskaan. Alkuun näytti ettei saada palloa millään verkkoon, mutta loppua kohti alkoi jo hieman osumaan totutummin. Palaudutaan hetki ja keskiviikkona tullaan tuoreena työmaalle. Keskiviikolle toiveena on saada häkki täyteen”, kertoo TPS:n päävalmentaja Aki Vilander ottelun jälkeen.