TPS:n naiset avasi sarjan voitolla

TPS:n naisten ensimmäinen puolivälieräottelu pelattiin eilen Kupittaalla. Runkosarjan toiseksi tullut TPS onnistui käyttämään kotietunsa ja otti sarjan avaus voiton SB-Pro:sta lukemin 4-0.

Milla Nordlundista, Jenna Saariosta ja Laura Rantasesta koostuva tehokolmikko, jota ennen sarjan alkamista jo hehkutettiin onnistui aloittamaan maalitehtailunsa heti ensimmäisessä osaottelussa. Kolmikko kyhäsi ottelun neljästä maalista kolme ensimmäistä. Ensimmäisen erän ainokaisen iski Nordlund kapteeni Saarion syötöstä ja toisen erän alkajaisiksi parivaljakko onnistui toistamiseen tällä kertaa Saarion osuessa Nordlundin syötöstä.

Aikalailla sama kaava jatkui ottelun viimeisessä erässä, kun jälleen muutaman minuutin pelin jälkeen TPS siirtyi 3-0 johtoon. Maalin tekijänä Nordlund ja tällä kertaa kolmikon viimeinen ratas eli Rantanen nappasi itselleen syöttöpisteen. Kuin edellisetkin, niin viimeinenkin erä mentiin loppuun tasaisissa merkeissä. Aivan ottelun lopussa Meri-Helmi Höynälä kaunisteli lukemia osuen tyhjiin SB-Pro:n hakiessa kavennusta ilman maalivahtia. Loppulukemat 4-0 ja TPS avaa sarjan voitolla. Seuraava ottelu pelataan Nurmijärvellä nyt sunnuntaina.

”Valehtelisin jos väittäisin ettei voitto maistunut, koska oli kovin painepeli tälle joukkueelle yhdessä. Pelillisesti tulemme olemaan eri tasolla tästä eteenpäin ja myös taktisesti saadaan paremmin asioista kiinni, kun huomenna aletaan valmistautua sunnuntain peliin yhdessä”, kertoi TPS:n päävalmentaja Aki Vilander ottelun jälkeen.