TPS:n juniorijoukkueiden vastuuvalmentajat nimetty – “Kovan luokan tekijöitä”

TPS:n juniorijoukkueiden vastuuvalmentajat nimetty – “Kovan luokan tekijöitä”

TPS on nimennyt juniorijoukkueidensa vastuuvalmentajat kaudelle 2020-2021. Uusi kausi tuo tullessaan tuttuja kasvoja, mutta myös uusia huippuosaajia TPS:n koutsijoukkueeseen. 

TPS:n valmennuspäällikkö Michael Fager on syystäkin tyytyväinen valmentajatilanteeseen.

TPS Salibandy lähtee kauteen 2020-2021 mielenkiintoisella valmentajajoukkueella. Mukana on tuttuja valmentajia, paluumuuttajia, nousevia kykyjä ja myös uusia, kovan luokan tekijöitä. Yhtenä Suomen kärkiseuroista vaatimustasomme valmennuksen suhteen on luonnollisesti korkealla ja valmennuspäällikkönä olen vallitsevasta tilanteesta huolimatta erittäin luottavaisin mielin tulevaisuuden suhteen: pääsemme jatkossakin tekemään töitä mustavalkoisissa erittäin ammattitaitoisella ryhmällä.”

Tyttöjen joukkueista vastaava Perttu Kytöhonka on niinkään intoa täynnä tulevaa ajatellen. 

“Meillä on ollut kahdensuuntaisia tavoitteita tyttötoiminnassamme. Toisaalta olemme halunneet tuoda uusia pelureita mukaan ja ihan erityisesti tuonne D/E-tyttöihimme jossa aloituskynnys on ollut vielä vähän kevyempi ja toisaalta, nostaa sitä arkitekemisen laatua ihan koko toiminnan laajudella. Ilokseni voin todeta, että näin on käynyt ja ollaan hyvässä myötätuulessa. Olen myös iloinen, että huippuduunia nuorimmissa tytöissä tehnyt Matti Kaunela jatkaa ja myös siitä, että itseni hyvin tuntema ja arvostamani Janne Pensikkala hyppää remmiin B-tytöissä.” 

TPS:n poikajoukkueiden toiminnasta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä poikien valmennuspäällikkö Michael Fageriin (michael.fager (at) tpssalibandy.fi). TPS:n tyttöjoukkueiden toiminnasta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä Perttu Kytöhonkaan (perttu.kytohonka (at) tpssalibandy.fi)

TPS:n juniorijoukkueiden vastuuvalmentajat kaudella 2020-2021

A/B-tytöt (2000-2004 -syntyneet), tavoitteena B-tyttöjen SM-sarja kaudella 20-21

Vastuuvalmentaja: Janne Pensikkala (FBC Turku / Loisto)
(Suluissa viime kauden seura jos muu kuin TPS)

TPS:n B-tytöt pelasivat menneellä kaudella ikäluokan SM-sarjaa. Joukkue ryhtyi menneellä kaudella tekemään pitkäjänteistä uudistustyötä omassa harjoittelu- ja pelikulttuurissaan ja otti kauden aikana suuria harppauksia eteenpäin. Joukkue tekee tiivistä yhteistyötä TPS:n naisten edustusjoukkueen ja muiden aikuisjoukkueiden kanssa osaavan ja kokeneen valmennuksen kaitsemana neljä kertaa viikossa pääosin Leaf Areenan tiloissa.

D/E-tytöt (2007-2010 -syntyneet)

Vastuuvalmentaja: Matti Kaunela

TPS:n D/E-tytöt on ryhmänä kasvanut menneen kauden aikana voimakkaasti ja samalla laadukas arkitekeminen on näkynyt tyttöjen hurjassa kehityksessä. Erittäin iloinen, hyvähenkinen ja motivoitunut ryhmä harjoittelee Leaf Areenan sekä Turun koulujen tiloissa ja osallistuu D- ja E-tyttöjen sarjoihin. 

—————

A-nuoret (2000-2002 -syntyneet), SM-sarjassa kaudella 20-21

Vastuuvalmentaja: Antti Peiponen (Unihockey Basel Regio) 

TPS pelaa tulevallakin kaudella A-nuorten SM-sarjaa. TPS A on erittäin hyvä ympäristö motivoituneelle nuorelle, joka haluaa pelata kansallisella juniorihuipulla tai tavoitella myöhemmin paikkaa myös aikuisten korkeimmilta sarjatasoilta. Kaudella 2019-2020 joukkue pelasi A-nuorten SM-sarjaa sijoittuen runkosarjassa kakkoseksi. Joukkue harjoittelee Kupittaan palloiluhallissa sekä Leaf Areenalla.

B-pojat ja B Akatemia (2003-2004 -syntyneet), tavoitteena SM-sarja ja 1.divisioona kaudella 20-21

Vastuuvalmentajat: B-pojat Timo Tukiainen, B Akatemia Peter Ruohomäki (FBC Turku A)

Tulevalla kaudella 03- ja 04-ikäluokista koostuvia B-poikien joukkueita on kaksi ja tavoitteena on pelata ikäluokan SM-sarjassa sekä 1.divisioonassa. Kovatasoiset kamppailut ja laadukas ympärivuotinen harjoittelu takaavat sen, että motivoituneella urheilijalla on loistava mahdollisuus kehittyä ja edetä peliurallaan. Ryhmät harjoittelevat Leaf Areenalla. Kaudella 2019-2020 joukkueet pelasivat B-poikien SM-sarjaa ja 1.divisioonaa.

C1-pojat (2005-syntyneet), tavoitteena SM-sarja kaudella 20-21

Vastuuvalmentaja: Juho Tervala

TPS:n 05-syntyneiden poikien ikäluokkajoukkue aloittaa viimeisen kautensa yksittäisen ikäluokan joukkueena ja huipentaa oman tarinansa kauden päätteeksi. Joukkue koostuu tavoitteellisesti ja määrätietoisesti harjoittelevista pojista ja se tavoittelee paikkaa C1-poikien SM-sarjassa. Ryhmä harjoittelee Leaf Areenalla. Kaudella 2019-2020 joukkue pelasi C2-poikien SM-sarjaa.

C2-pojat (2006-syntyneet), tavoitteena SM-sarja kaudella 20-21

Vastuuvalmentaja: Jorma Fisk

Kaudella 2019-2020 D1-poikien eliittisarjassa pelannut joukkue nousee tulevalla kaudella C-ikäluokkaan, jossa tavoitteena on pelata C2-poikien SM-sarjassa. Ryhmä on yksi ikäluokkansa kärkijoukkueista. Tämä, sekä kokenut valmennus takaa pelaajille tavoitteellisen harjoitteluympäristön, jossa motivoituneilla nuorilla on hieno mahdollisuus määrätietoiseen kehittymiseen. Joukkue harjoittelee pääasiassa Leaf Areenalla.

D1-pojat (2007-syntyneet), tavoitteena ylialueellinen eliittisarja kaudella 20-21

Vastuuvalmentaja: Eero Rostiala

TPS:n 07-ikäluokka on erittäin lahjakas ryhmä, jossa harrastaminen on kivaa ja tavoitteellista. Ryhmä harjoittelee pääasiassa Leaf Areenan loistavissa olosuhteissa ja se tekee saumatonta yhteistyötä ympäröivien ikäluokkien kanssa. Kaudella 2019-2020 joukkue pelasi D2-poikien eliittisarjassa.

D2/E1-pojat (2008-2009 -syntyneet), tavoitteena ylialueellinen eliittisarja kaudella 20-21

Vastuuvalmentaja: Joona Martikainen

Joukkue on 08-09 syntyneiden poikien yhteisjoukkue, joka koostuu lahjakkaista ja innokkaista nuorista pelureista. Ikäluokat harjoittelevat pääasiassa Leaf Areenalla ja joukkue osallistuu D2- ja E1-poikien sarjoihin. 08-syntyneiden ikäluokka siirtyy keväällä Maajoukkuetielle, jossa pelaajat pääsevät kehittämään itseään Eerikkilän huippuolosuhteissa kolme kertaa vuodessa järjestettävissä tapahtumissa. 09-ikäluokka taas kuuluu myös ensi kaudella ns. taitokouluikäluokkiin, joka mahdollistaa näille pelaajille veloituksettoman, seuran ohjaaman taitoharjoituksen kerran viikossa kauden aikana. Kaudella 2019-2020 joukkue pelasi E1-poikien eliittisarjassa.

E2-pojat (2010-syntyneet)

Vastuuvalmentaja: Juha Liitola

TPS:n 10-ikäluokka on harjoitellut yhdessä nyt kahden kauden ajan ja se koostuu erittäin innokkaista ja motivoituneista pojista, jotka harjoittelevat yhdessä pääasiassa Leaf Areenalla. 2010-syntyneet pojat kuuluvat taitokouluikäluokkiin, joten innokkaille on tarjolla myös ensi kaudella yksi seuran tarjoama lisäharjoitus viikoittain kauden aikana.

F1-pojat (2011-syntyneet)

Vastuuvalmentaja: Tuomas Hyvönen

Joukkue aloitti toimintansa seurassamme syksyllä 2019 ja nuorille pelureille on tarjolla erittäin innostavaa ja motivoivaa toimintaa. Joukkue harjoittelee yhdessä kahdesti viikossa ja kuuluu seuramme taitokouluikäluokkiin, joten innokkaille on tarjolla myös ensi kaudella yksi seuran tarjoama lisäharjoitus viikoittain kauden aikana. 

F12-pojat (2012-syntyneet)

Vastuuvalmentajat: Juha-Matti Sainio, Juha-Matti Iso-Haavisto

TPS:n 12-ikäluokka on keväällä perustettava uusi kilpajoukkue 2012 syntyneille pojille. Joukkue harjoittelee yhdessä kaksi kertaa viikossa ja kuuluu seuramme taitokouluikäluokkiin, joten innokkaille on viikoittain tarjolla seuran tarjoama lisäharjoitus kauden aikana. Joukkueeseen etsitään pelaajia, joilta löytyy runsaasti omaa innostusta ja motivaatiota.