TPS:lle kahden voiton viikonloppu – Nordlund 3+4

TPS:lle kahden voiton viikonloppu – Nordlund 3+4

TPS pelasi suoran pudotuspelipaikan kannalta äärimmäisen tärkeän viikonlopun, kun se kohtasi NLA:ssa molemmat tamperelaisryhmät. Lauantaina kaatui Classic rankkareiden jälkeen ja tänään hyvä vire sai jatkoa kotikaukalossa, kun viime kauden pronssiryhmä Koovee sai todeta TPS:n paremmakseen lukemin 7-4 (2-0, 4-2, 1-2). Erityisesti Kooveeta kuritti Milla Nordlund, joka iski kellotti kamppailussa seitsemän tehopistettä (3+4).

 Rantanen (2+1) -Nordlund (3+4) tutkapari oli levottomalla pelipäällä © Anssi Koskinen www.twitter.com/ansik — www.instagram.com/ansik

Voitot nostivat TPS:n kuudenneksi, pisteen edelle SSRA:ta ja kaksi pistettä sunnuntain vastustajaa Kooveeta perässä. Alkukauden loukkaantumisista kärsinyt TPS on löytänyt kreivin aikaan hyvän vireen. Viimeiset kahdeksan ottelua on tuottanut kuusi voittoa. TPS:n Lari Molkka kiitteli joukkueen tekemistä ja löysi siitä myös parannettavaa.

”Oltiin hyvällä ilmeellä ja tehtiin töitä kahteen suuntaan. Peiteltiin ja pääosin laitettiin paikoista sisään. Pelissä luontaista virtausta ja fyysisiä 1v1-kamppailuja. Kolmas erä täytyy vielä oppia pelaamaan huolellisemmin pallolla, ettei tarvitse vain puolustaa ja kuluttaa turhaa energiaa. Nyt levätään päivä ja tiistaina aloitetaan hyvä valmistautuminen ensi viikonlopun tuplaan.”