TPS vakuuttavasti toiseen voittoon – “Tehtiin nöyrästi töitä puolustuspäähän”

TPS vakuuttavasti toiseen voittoon – “Tehtiin nöyrästi töitä puolustuspäähän”

TPS jatkoi sunnuntaina siitä, mihin se kykeni lauantain avausottelussa Porvoossa kaksi erää – se kykeni hyökkäämään vastustaja PSS:aa monipuolisemmin ja puolusti lisäksi vahvasti porvoolaiset ulos parhailta maalintekoalueilta. Loppulukemat olivat kenttätapahtumiin nähden oikeutetut 7-2 (1-0, 3-0, 3-2) ja TPS siirtyy finaalisarjassa 2-0 johtoon.

Kaksi maalia iskenyt TPS:n Sofia Leino näki parannettavaa erityisesti ottelun alussa, mutta totesi joukkueen myös kehittyneen lauantain avauspelistä.

“Pelin alussa ei oltu hereillä eikä omalla tasolla, mutta pystyttiin parantamaan peliä. Tehtiin tarvittavat maalit ja eilisestä oppineena pelattiin fiksusti johtoasemassa. Tehtiin nöyrästi töitä puolustuspäähän ja syötiin sitä kautta vastustajan peli-iloa. Tärkeä voitto, keskiviikkona jatketaan 0-0 tilanteesta.”

”Tärkeä voitto, keskiviikkona jatketaan 0-0 tilanteesta”

Päävalmentaja Aki Vilander oli samoilla linjoilla Leinon kanssa. 

“Alkuun ei meinannut pallo lähteä lavasta liikkelle, mutta lopulta rohkeus ja päättäväisyys taas löytyi. Tänään myös oltiin opittu sietämään heikkoja hetkiä paremmin kuin Porvoossa ja näin täytyy olla jatkossakin. Pyyhitään pariksi päivää nyt sähly mielestä ja palataan normaali arkeen. Keskiviikkona jatketaan taas raakaa työtä yhdessä.”

Kolmas ottelu PSS-TPS ke 13.4. Porvoo. 

TPS:n seuraava kotiottelu pelataan perjantaina 15.4. klo 17.00. 

Liput ennakkoon Tiketistä.