TPS vaihtaa P22-joukkueensa valmennuksen – Atte Juutista vastuuvalmentaja

TPS vaihtaa P22-joukkueensa valmennuksen – Atte Juutista vastuuvalmentaja

TPS vaihtaa P22-joukkueensa valmennuksen. P22-ikäluokan ylemmässä jatkosarjassa pelaava joukkue saa uudeksi vastuuvalmentajakseen Atte Juutin. Juuti aloittaa tehtävässä heti. 

TPS:n toiminnanjohtaja Matti Mäkelä kommentoi vaihtoa. 

“Organisaatio haluaa kiittää P22-joukkueen alkukauden valmennusta ja toivottaa onnea uusiin haasteisiin. P22-joukkue on meille erittäin tärkeä palanen juniorikilpaurheilun ja edustusurheilun välissä. Kun valmennus joudutaan vaihtamaan kesken kauden, myös organisaation on syytä katsoa peiliin. Otamme tästä opiksi ja jatkamme eteenpäin.”

Valmennuspäällikkö Michael Fager näkee Juutin parhaaksi mahdolliseksi veturiksi kohti kevättä etenevään P22-joukkueeseen. 

”Atte Juuti on raudanluja ammattilainen ja varmasti paras mahdollinen henkilö luotsaamaan mustavalkoisen junioritoiminnan lippulaivaa kohti kevättä ja kauden huipennusta. Mukanaan Atte tuo joukkueen toimintaan takuulla vaatimustasoa sekä ryhtiä ja häneltä löytyy myös valtava kokemus menestymisestä. Juuti saa nyt täyden työrauhan ja uskon, että kevään ajan kaukalossa nähdään intohimoinen P22-ryhmä.”