TPS tyly vieras kärkikamppailussa – ”Hiillos pitkästä aikaa kunnolla liekkiin”

Tuloksen tarjoavat:

TPS:n ja PSS:n odotettu toinen F-liigakohtaaminen tällä kaudella pysyi TPS:n salama-alun jälkeen tiukkana aina kolmannen erän alkupuolelle saakka. TPS oli tehokas oikeilla hetkillä ja kykeni kuromaan eron porvoolaisiin riittävän suureksi. TPS karkasi 1-6 johtoon, ennen kuin PSS onnistui kaventamaan ilman maalivahtia. Neljää maalia lähemmäksi PSS ei kuitenkaan päässyt ja TPS pääsi vielä kaunistelemaan yhdellä maalilla voittolukemia. Kolme pistettä TPS:lle lukemin 2-7 (1-2, 0-1, 1-4).

TPS:n päävalmentaja Aki Vilander summasi kärkikamppailun annin.

”Hieman huolimatonta pelaamista pallolla ja myös ylivoima tökki tänään. Vauhdinpito ei tänään onnistunut, mutta hienosti joukkue sopeutui hieman kurinalaisempaan pelaamiseen viimeisessä erässä. Kaikkineen todella kova matsi ja näki kyllä pelaajistakin, että tänään saatiin pitkästä aikaa hiillos puhallettua kunnolla liekkiin.”