TPS tasoittamaan finaalisarjaa keskiviikkona Kupittaalla – “Herkullinen lähtökohta”

TPS tasoittamaan finaalisarjaa keskiviikkona Kupittaalla – “Herkullinen lähtökohta”

TPS:n karattua 2-0 johtoon finaalisarjassa, moni saattoi jo ajatella turkulaisten huikean tuloskehityksen huipentuvan Suomen mestaruuteen näytöstyyliin. PSS on kuitenkin osoittanut miksi se on hallitseva Suomen mestari ja sen päälle vielä Supercupin sekä Suomen Cupin voittaja. Se on voittanut kolme viimeistä ottelua, siirtynyt 3-2 johtoon finaalisarjassa ja mestaruus onkin porvoolaisille katkolla keskiviikkona Kupittaalla. TPS on kuitenkin kaikkea muuta kuin alistunut kohtaloonsa. 

Sunnuntaina Porvoossa nähtiin puolustustaan tilkinnyt ja kovan intensiteetin jälleen löytänyt TPS. PSS karkasi varsin nopeasti 2-0 johtoon, mutta TPS sai pelistään kiinni eikä pään painumisesta ollut tietoakaan. Armottomasta painostuksesta huolimatta PSS onnistui nappaamaan 2-1 voiton. 

Pitkäperjantain kotiottelussa nähtiin TPS:n naisten kauden ennätysyleisö (538) – keskiviikkona joukkue nähdään viimeisen kerran tällä kaudella kotikentällä. Kuvat Anssi Koskinen

TPS:n päävalmentaja Aki Vilanderin lääkkeet sarjan tasoittamiseen ja viemiseen ratkaisevaan seitsemänteen peliin ovat selvät. 

“Kotiyleisön tuki ja pakko saada kauden paras irti koneesta – se on herkullinen lähtökohta. Kurinalaisesti on pelattava puolustussuuntaan ja omissa tilanteissa kohdistetaan laukaukset paikkoihin, joilla sarja aloitettiin niin alkaa taas hunajata soimaan.”

Kotiyleisön tuki siis tilattu – TPS-PSS ke 20.4. klo 18.30, Kupittaan palloiluhalli

Liput ennakkoon Tiketistä.