TPS T14 Helsinki Junior Challenge -turnauksen voittoon

TPS T14 Helsinki Junior Challenge -turnauksen voittoon

TPS T14 tytöt voittivat viikonlopun Helsinki Junior Challenge turnauksen puhtaalla pelillä, kun kuudesta ottelusta saldona oli yhtä monta voittoa. Joukkuepeli sujui kauden huipennuksessa ryhmältä erinomaisesti ja henki oli kohdallaan. Loppuottelussa kaatui hyvän vastuksen antanut Tikkurilan Tiikerit lukemin 7-3.

Joukkueessa oli turnauksessa paljon onnistujia, sillä pisteille pääsi maalivahteja myöten jokainen pelaaja. Olivia Kurppa ja Aida Koskinen kiittelivät ennen kaikkea ryhmän yhteishenkeä.

“Oli meiltä tosi hyvä kauden päätös, ei ollut turha reissu! Tiikerit oli selvästi haastavin vastus, mutta meillä oli kyllä joukkuepeli hyvässä iskussa. Kaikki puolustajat tukivat hyökkäyksiä, hyökkääjät auttoivat puolustusta ja taisteltiin loppuun asti. Henki oli loistava, kaikki kannusti ja tuki toisia. Tulevaisuudessa vaan lisää tätä”, tytöt totesivat kuin yhdestä suusta.

Olivia Kurppa (vas.) ja Aida Koskinen (oik.) kiittelivät joukkuehenkeä.

Joukkueen valmennuksesta vastaavat Susa Nordman ja Marko Koskinen kiittelivät niinikään yhteispeliä.

“Voidaan olla ylpeitä jengistä, hyvää yhteispeliä molempiin suuntiin. Paljon epäitsekästä työtä kentällä, alku- ja loppuverryttelyt hoidettiin tip top ja paljon saatiin onnistujia. Kentällä tytöt itseohjautui mainiosti, ei paljoa koutsien huutelua kentälle tarvittu. Tosi hieno kauden päätös ja tästä hyvä lähteä kohti kesäsarjaa.”

”Tosi hieno kauden päätös, tästä hyvä lähteä kohti kesäsarjaa”, totesivat joukkueen valmentajat Susa Nordman ja Marko Koskinen.

TPS onnittelee joukkuetta hienosta menestyksestä.