TPS siirsi ratkaisun seitsemänteen peliin – “Oli ihan huikea tunnelma”

TPS siirsi ratkaisun seitsemänteen peliin – “Oli ihan huikea tunnelma”

TPS lähti kuudenteen otteluun – ja varmuudella viimeiseen tämän kauden kotiotteluunsa – selkä seinää vasten, sillä PSS:n voitto olisi tarkoittanut porvoolaisten Suomen mestaruutta. TPS kykeni jatkamaan edellisen pelin jälkimmäisellä puoliskolla  löytyneellä intensiteetillä ja ottelusta muodostui todellinen trilleri. Ratkaisua piti hakea aina jatkoerästä, jossa Meri-Helmi Höynälä nousi ylivoimaosumalla ratkaisijaksi. Loppulukemiksi 4-3 ja. (1-1, 2-2, 0-0) ja mestaruus ratkaistaan lauantaina Porvoossa seitsemännessä ottelussa.

Ottelun ratkaisijaksi noussut Meri-Helmi Höynälä kiitteli joukkueensa taisteluasennetta.

“Tiedettiin pelin panos ja tehtiin se mitä tarvittiin eli haettiin kolmas voitto. Koko jengiltä hyvää taistelua läpi ottelun ja voittaminen helpottuu kummasti, kun saa maaleja tehtyä. Oli ihan huikea tunnelma ja hienoa, että sarja saa ansaitsemansa päätöksen seiskapelissä!”

”Oli ihan huikea tunnelma”, kiitteli jatkoaikaosuman iskenyt Meri-Helmi Höynälä kotiyleisön panosta.

Päävalmentaja Aki Vilander oli samoilla linjoilla.

“Jatkettiin siitä mihin viimeksi jäätiin ja pelattiin kyllä vahva peli sekä oltiin riittävän rohkeita aina ratkaisuun saakka. Nyt kerätään taas voimia ja lauantaina isketään koneesta kaikki loputkin irti.”

Suomen mestaruus ratkeaa lauantaina Porvoossa klo 17.00 alkavassa ottelussa.