TPS Salibandyn kilpajoukkueet kaudella 2021-2022

TPS Salibandyn kilpajoukkueet kaudella 2021-2022

Kausi 2021-2022 on käynnistynyt vauhdikkaasti ja harjoitukset pyörivät sekä ulkona että sisällä. Joukkueisiin on vielä mahdollista liittyä avoimien harjoitusten kautta eli mikäli olet kiinnostunut salibandystä osana kohta 100 vuotta täyttävää Seuraa, niin olethan rohkeasti yhteydessä meihin – autamme mielellämme!

Mikäli pelaaminen alueen parhaassa salibandyseurassa kiinnostaa, ole yhteydessä seuran harrastevastaavaan Antti Peiposeen (0400 901 336 tai antti.peiponen@tpssalibandy.fi) tai valmennuspäällikkö Michael Fageriin (044 596 8514 tai michael.fager@tpssalibandy.fi).

Tervetuloa mukaan avointen harjoitusten kautta

TYTÖT

T21 (2001-2003 syntyneet), SM-sarjassa kaudella 21-22

Vastuuvalmentaja: Janne Pensikkala

TPS pelaa tulevalla kaudella T21 SM-sarjaa. Joukkue tekee tiivistä yhteistyötä TPS:n naisten edustusjoukkueen ja muiden aikuisjoukkueiden kanssa osaavan ja kokeneen valmennuksen johdolla ja tarjoaa pelaajalle erinomaisen kehitysympäristön kohti aikuisten korkeimpia sarjatasoja. T21 harjoittelee pääasiassa Leaf Areenalla. 

T16/14/12 (2006 ja aiemmin syntyneet)

Vastuuvalmentaja: Matti Kaunela

Joukkue on tyttöjen yhteisjoukkue ja osallistuukin ikäluokkiensa sarjatoimintaan useammalla ryhmällä. Arkitekeminen on laadukasta, mikä näkyy tyttöjen hurjassa kehityksessä. Erittäin iloinen, hyvähenkinen ja motivoitunut ryhmä harjoittelee yhdessä ja eriytettynä Leaf Areenan ja Turun koulujen tiloissa.

POJAT

P21 (2001-2003 -syntyneet), SM-sarjassa kaudella 21-22

Vastuuvalmentaja: Antti Peiponen

TPS pelaa tulevallakin kaudella P21 SM-sarjaa. TPS P21 on kiistatta alueen paras kehittymisympäristö motivoituneille nuorille, jotka haluvat pelata kansallisella juniorihuipulla tai tavoitella myöhemmin paikkaa myös aikuisten korkeimmilta sarjatasoilta. Joukkue harjoittelee Kupittaan palloiluhallissa sekä Leaf Areenalla.

P18 (2004-2005 -syntyneet), tavoitteena SM-sarja kaudella 21-22

Vastuuvalmentajat: Peter Ruohomäki

P21 joukkue koostuu tulevalla kaudella 04- ja 05-ikäluokista ja tavoitteena on pelata ikäluokan SM-sarjassa. Kovatasoiset kamppailut ja laadukas ympärivuotinen harjoittelu takaavat sen, että motivoituneella urheilijalla on loistava mahdollisuus kehittyä ja edetä peliurallaan. Joukkue harjoittelee Leaf Areenalla.

P16 (2006-syntyneet), tavoitteena SM-sarja kaudella 21-22

Vastuuvalmentaja: Juho Tervala

Ryhmä on yksi ikäluokkansa kärkijoukkueista maassamme. Tämä, sekä kokenut ja laadukas valmennus takaavat pelaajille tavoitteellisen harjoitteluympäristön, jossa motivoituneilla nuorilla on hieno mahdollisuus määrätietoiseen kehittymiseen. Joukkue harjoittelee pääasiassa Leaf Areenalla.

P16 Capitals (2006-syntyneet)

Valmentajat: Marko Koivumäki, Valtteri Wilén

Ryhmä on ikäluokkansa toinen joukkue seurassamme. Toiminta on hyvähenkistä ja hauskaa. Tekemisessä on vahvasti läsnä harrastamisen ilo ja innostus. Joukkue harjoittelee 3 kertaa viikossa ja osallistuu liiton sarjatoimintaan yhteisjoukkueena Kaarinan Karhujen kanssa.

P15 (2007-syntyneet)

Vastuuvalmentaja: Ville Paajanen

TPS:n 07-ikäluokka on lahjakas ryhmä, jossa harrastaminen erittäin motivoivassa valmennuksessa on kivaa ja tavoitteellista. Ryhmä harjoittelee pääasiassa Leaf Areenan loistavissa olosuhteissa ja osallistuu ikäluokkansa sarjatoimintaan.

P13/14 (2008-2009 -syntyneet)

Vastuuvalmentaja: Joona Martikainen

Joukkue on 08-09 syntyneiden poikien yhteisjoukkue, joka koostuu erittäin lahjakkaista ja innokkaista pelureista. Ryhmä on yksi ikäluokkansa kärkijoukkueista maassamme. Ikäluokat harjoittelevat pääasiassa Leaf Areenalla ja osallistuvat ikäluokkiensa sarjatoimintaan.

P12 (2010-syntyneet)

Vastuuvalmentaja: Juha Liitola

TPS:n 10-ikäluokka on harjoitellut yhdessä jo kolmen kauden ajan ja se koostuu innokkaista ja motivoituneista pojista, jotka harjoittelevat yhdessä 2-3 kertaa viikossa ja osallistuu ikäluokkansa sarjatoimintaan. 2010 syntyneet kuuluvat TPS Salibandyn taitokouluikäluokkiin, joten innokkaille on tarjolla myös ensi kaudella yksi seuran tarjoama lisäharjoitus viikoittain kilpailukauden aikana.

P11 (2011-syntyneet)

Vastuuvalmentaja: Tino Taberman

TPS:n 11-ikäluokka on harjoitellut yhdessä nyt kahden kauden ajan ja nuorille pelureille on tarjolla innostavaa ja motivoivaa toimintaa. Joukkue harjoittelee yhdessä 2-3 kertaa viikossa ja osallistuu ikäluokkansa sarjatoimintaan. 2011 syntyneet kuuluvat TPS Salibandyn taitokouluikäluokkiin, joten innokkaille on tarjolla myös ensi kaudella yksi seuran tarjoama lisäharjoitus viikoittain kilpailukauden aikana.

P11 Kilosport (2011-syntyneet) 

Valmentajat: Jussi Aalto, Erkki Hiekka, Jaakko Tuominen

Ryhmä on ikäluokkansa toinen joukkue seurassamme. Toiminta on hyvähenkistä ja hauskaa. Tekemisessä on vahvasti läsnä harrastamisen ilo ja innostus. Joukkue harjoittelee 1-2 kertaa viikossa ja osallistuu liiton sarjatoimintaan.

P10 (2012-syntyneet)

Valmentajat: Juha-Matti Sainio, Juha-Matti Iso-Haavisto, Mika Saari

Joukkue aloitti toimintansa seurassamme syksyllä 2020 ja nuorille pelureille on tarjolla innostava ja turvallinen toimintaympäristö. Joukkue harjoittelee yhdessä kahdesti viikossa ja osallistuu ikäluokkansa sarjatoimintaan. 2012 syntyneet kuuluvat TPS Salibandyn taitokouluikäluokkiin, joten innokkaille on tarjolla myös ensi kaudella yksi seuran tarjoama lisäharjoitus viikoittain kilpailukauden aikana.

P9 (2013-syntyneet)

Valmentajat: Antti Alilonttinen, Marko Salo, Sepi Kivekäs

TPS:n 13-ikäluokka on keväällä perustettava uusi kilpajoukkue 2013 syntyneille pojille. Joukkue harjoittelee yhdessä kaksi kertaa viikossa ja osallistuu ikäluokkansa sarjatoimintaan. 2013 syntyneet kuuluvat TPS Salibandyn taitokouluikäluokkiin, joten innokkaille on viikoittain tarjolla seuran tarjoama lisäharjoitus kauden aikana. Joukkueeseen etsitään pelaajia, joilta löytyy runsaasti omaa innostusta ja motivaatiota.