TPS Salibandyn B-Pojat Välieriin!

TPS Salibandyn B-Pojat Välieriin!

TPS Salibandyn poikien B-Juniorit etenivät suoraan välieriin voitoin 2-0 Oilers NG:stä. 2. osaottelu päättyi luvuin 8-3 TPS:n hyväksi 162 huutavan kannattajan edessä.

TPS hallitsi kentän tapahtumia ja oli tänään selkeästi virkeämmällä jalalla liikkeellä. TPS pelasi yhtenäisesti joukkueena ja vastuun kantoi tasaisesti jokainen ketju.
Kirsikkana kakun päällä, TPS:n juuri U-16-maajoukkueeseen valittu Lenni Kemppainen päätti täräyttää hatullisen maaleja kotiyleisön kunniaksi ja auttoi siivittämään Tepsin eteenpäin kohti mitaleja.
”Erittäin hyvät fiilikset voitosta. Olen ylpeä pojista ja tänään kentällä nähtiin todella nälkäinen TPS. Olimme ottelusarjassa yhtänäisempi joukkue kuin kaveri, joka näkyy 2-0 otteluvoitoissa ja sen takia jatkamme välieriin. Kiitokset Oilersille hyvästä sarjasta”, Kiteytti 2.Valmentaja Miska Sulander ottelusarjaa puhelimen välityksellä.

Oilers lähti ottelusarjaan pienoisena ennakkosuosikkina, vaikkakin TPS oli voittanut molemmat osaottelut runkosarjassa. Tämä ei aiheuttanut stressiä TPS-leirissä, vaan ensimmäisen ottelun nousu 0-3 tappioasemasta, 13-7 voittoon antoi tälle nuorelle laumalle virtaa ja toinen osaottelu oli vain jatkumoa sille momentumille.

Seuraavaksi TPS:n B-pojat jatkavat välierissä tulevana viikonloppuna, jossa vastaan asettuu runkosarjan voittanut SPV. ”Huomenna palautellaan, loppuviikko treeniä ja sitten viikonloppuna lähdetään runkosarjan voittajan kimppuun entistä kovemmin” päätti Miska Sulander