TPS Salibandyn avoimet harjoitukset käynnistyvät toukokuussa

TPS Salibandyn avoimet harjoitukset käynnistyvät toukokuussa

TPS Salibandyn avoimet harjoitukset vuonna 2006 ja myöhemmin syntyneisiin juniorijoukkueisiin järjestetään Toukokuun alussa 2.5. – 15.5.2022. Vanhimpien ikäluokkien aikataulut julkaistaan myöhemmin.

TPS-paitaan haetaan tavoitteellisia pelaajia, jotka haluavat oppia ja mitata osaamistaan pelikentällä ja sen ulkopuolella. Mikäli harjoittelu ja pelaaminen alueen parhaassa valmennuksessa, turvallisessa toimintaympäristössä ja huippuolosuhteissa kiinnostaa, ilmoittaudu mukaan ikäluokkasi avoimiin harjoituksiin!

Michael Fager
044 596 8514
michael.fager@tpssalibandy.fi

TPS:ssa kaudella 21-22 pelanneiden pelaajien ei tarvitse erikseen ilmoittautua avoimelle harjoitusjaksolle. Mikäli teille kuitenkin herää kysyttävää kyseistä asiaa koskien, voitte olla yhteydessä valmennuspäällikköön.

TPS Salibandy on lajin ehdoton kärkiseura. Naisten liigajoukkue on tuore Suomen mestari ja miesten F-liigassa TPS sijoittui neljänneksi. Edustusjoukkueiden pelaajisto koostuu vahvasti TPS-juniorikoulun kasvateista. Myös juniorijoukkueemme pelaavat vuosittain ikäluokkien huipulla. Yläkouluikäisistä eteenpäin teemme tiivistä yhteistyötä Turun Seudun Urheiluakatemian kanssa ja panostamme voimakkaasti yksilölliseen pelaajakehitykseen.

TPS Salibandyn juniorijoukkueet kaudella 2022-2023