TPS P22 Pasi Lindblomin komennossa myös kaudella 2024-2025!

TPS P22 Pasi Lindblomin komennossa myös kaudella 2024-2025!

Pasi Lindblom jatkaa P22:n vastuuvalmentajana tulevallakin kaudella. Pelaajalähtöiselle ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavalle valmentajalle kausi 24-25 on toinen peräkkäinen vanhimman juniori-ikäluokkamme ohjaimissa.

Lindblom aloitti valmentajauransa Turussa ja TPS:ssä jo 2000-luvun alkupuoliskolla, valmensi pitkään pääkaupunkiseudulla ja palasi takaisin kotiin reilu vuosi sitten. Pasi on äärettömän kokenut ja uudistumiskykyinen valmentaja, joka on uransa aikana toiminut lähes kaikissa mahdollisissa valmennusympäristöissä erilaisten pelaajien, valmentajien ja taustatoimijoiden kanssa. Hänet tunnetaan vahvan lajiosaamisen lisäksi erityisesti ihmisten valmentajana, joka edustaa vahvasti arvojamme ja liimaa ihmisiä yhteen yli joukkuerajojen.

Valmennuspäällikkö Michael Fager luottaa Lindblomiin.

”Pasi on pitkän linjan toimija salibandy-yhteisössä ja äärimmäisen vastuuntuntoisena ja empaattisena ihmisenä todella luotettava yhteistyökumppani itsellenikin. Hän on juuri oikea valmentaja vanhimpaan juniori-ikäluokkaamme pystyessään huomioimaan näiden, jo aikuisiän saavuttaneiden pelaajien yksilölliset tarpeet paremmin, kuin yksikään toinen valmentajamme ja samalla kehittämään joukkuepelaamista haluttuun suuntaan. Lindblomin käsissä jokaisella mukana olevalla pelaajalla on erinomainen mahdollisuus ottaa se viimeinen kehitysaskel matkalla kohti aikuisurheilun maailmaa.”

Pasi Lindblom on otettu vastuutehtävästään.

” On henkilökohtaisella tasolla iso kunnia-asia päästä jatkamaan vanhimman ikäluokan kanssa operointia. TPS on aikanaan tarjonnut itselleni laadukkaan kehitysympäristön niin pelaajana, kuin ihmisenä kasvamisessakin ja sellaisen ympäristön pyrin myös itse joukkueeseeni luomaan. Oma intohimoni uuden kehittämiselle tulee myös varmasti näkymään arjessa pieninä asioina ja isompinakin kokonaisuuksina. Tavoitteeni on tulevalla kaudella nostaa TPS P22 takaisin ikäluokan kärkikahinoihin ja samalla rakentaa kestävää jatkumoa tulevaisuuden pelaajille matkalla kohti liigajoukkuetta.”