TPS nousi voittoon

TPS sai tänään vieraakseen Nurmijärveläisen SB-pro:n. Kotijoukkue TPS jatkaa särjan kärjessä puhtaalla pelillä voitettuaan pro:n lukemin 8-4.

Vierasjoukkue aloitti ottelun vahvasti ja se pääsikin kahden maalin karkumatkalle, kun noin kolmetoista minuuttia oltiin pelattu. TPS tuli kuitenkin vielä tasoihin ensimmäisen erän lopussa Milla Nordlundin ja Laura Rantasen osumilla.

Toinen erä mentiin tasaisissa merkeissä ja molemmat joukkueet onnistuivat kertaalleen. Kolmanteen erään mentiin 3-3. Viimeisessä erässä alkoi TPS:n hyökkäys toimimaan tehokkaasti ja kotijoukkue onnistui jopa viidesti, joista Nordlund maalasi kaksi täydentäen oman hattutemppunsa. TPS otti 8-4 lukemin seitsemännen perättäisen voittonsa ja jatkaa sarjan kärjessä.

”Vähän staattinen lähtö tänään peliin. Laiskaa karvaamista, huolimatonta pallollista peliä ja hetken näytti alkuun, että ollaan tekemässä vain palauttavaa kävelyharjoitusta”, kertoo TPS: päävalmentaja Aki Vilander.

”Kaikissa saman luonteisissa peleissä ollaan oltu kärsivällisiä ja laitettu peli pakettiin viimeisessä erässä kun siihen ollut tarve. Kokeneempi kaarti kantoi nyt tänään etulinjassa vastuun tuloksen teosta esimerkillisesti”, Vilander lopettaa.