Naiset pelasivat itsensä historiankirjoihin!

Naiset pelasivat itsensä historiankirjoihin!

Uskomattoman taistelun päätteeksi TPS sai 2-3 vierasvoiton Ankoista 31.3.2019 pelatussa Game 5:ssa ja Tepsittärien matka jatkuu välierissä.

Peli alkoi, kuten aiemmatkin sarjan ottelut, hienosti TPS:n antaessa pallollista painetta ja saaden pelin avausmaalit. Näin ensimmäinen erä meni TPS:lle. Toiseen erään Ankat tulivat huomattavan päättäväisesti ja hyvällä liikkeellä, joka johti myös tulokseen ja toinen erä kirjattiin Ankoille. Pelin ollessa tasan lähdettiin kolmanteen erään eli yhtään kutkuttavampi ei tilanne olisi voinut olla. Kolmannessa erässä näimme hyvää salibandyä molemmilta joukkueilta ja TPS onnistui erän loppupuolella tekemään sen tarvittavan maalin ja estämään Ankkojen huikean loppurymistyksen ja näin ottelusarja sai arvoisensa päätöksen.

Tulemme siis näkemään Tepsittäret ensimmäistä kertaa ikinä Salibandyliigan välierissä ja neljän parhaan joukossa. Kiitokset myös SSRA:lle hienosta sarjasta.

Välieräpelit jatkuvat ensi viikonloppuna SB Pro:ta vastaan ensin lauantaina Nurmijärvellä ja sunnuntaina 7.4 klo 13.00 Kupittaan palloiluhallilla. Kaikki mukaan kannustamaan ja tekemään mustavalkoista historiaa.