TPS N3 matkaa lauantaina Suomen Cupin pikkufinaaliin

TPS N3 matkaa lauantaina Suomen Cupin pikkufinaaliin

Suomen Cupin pikkufinaalissa lauantaina 15. helmikuuta kohtaavat Blue Fox ja TPS N3. Pikkufinaali pelataan Blue Foxin kotikentällä Uusikaarlepyyssä.

Suomen Cupin sääntöjen mukaisesti ottelu pelataan 3 x 15 min tehokkaalla peliajalla ja kokoonpanoon saa laittaa ainoastaan 17 pelaajaa ja 5 toimihenkilöä.

Joukkueen päävalmentaja Jani Rantasen mukaan kokoonpanorajoitus tuottaa hankaluuksia.

– Tämä tulee antamaan harmaita hiuksia valmennukselle, sillä kaikki pelaajamme olisivat ansainneet pelipaikan peliin. Kuitenkin tilanne on meille suotuisa, koska joukkueemme on hyvin tasavahva ja muutamat poissaolot eivät vaikuta pelin tasoon mitenkään, Rantanen kommentoi.

TPS N3 saa jalkeille lähes parhaan mahdollisen rosterin, kun toinen tähtihyökkääjäsisaruksista on mahdollisesti sivussa. Rantanen on luottavainen joukkueensa puolesta.

– TPS tulee antamaan Kettujen vahvan kotiyleisön edessä varmasti kaikkensa ja pistää Ketut ahtaalle. Heillä on koti- ja yleisön etu puolella mikä tuo varmasti oman säväyksen peliin, Rantanen miettii.

– Pelimatka on pitkä ja toivottavasti jalat eivät jää bussiin ja olisimme heti pelissä mukana alusta alkaen. Blue Fox on taitava, nopea ja nuori joukkue, joka ei varmasti lähde kumartelemaan ketään, Rantanen analysoi.

Luvassa on varmasti kovatasoinen ja jännittävä ottelu ja joukkue lähteekin kamppailuun ilomielin.

– Kuten eräs kokeneempi pelaajamme totesi; he kehittyvät vielä hurjasti (koska ovat nuoria), mutta me emme enään voi kuin yrittää pitää edes hieman tasoa yllä :). Toivottavasti saamme hienon ottelutapahtuman!