TPS tyly vieras – EräViikingit kaatui

TPS:n naiset kohtasi tänään EräViikingit vieraissa. Viime kauden mestarit eivät tänään mennyt Helsinkiin säästelemään, vaan jatkoi siitä mihin Loisto pelissä jäi ja tykitti lukemat 0-7 taululle.

Laura Rantanen aloitti maalinteon kun noin puolitoista minuuttia oltiin ehditty pelaamaan. 2-0 maalista vastasi puolestaan Seraina Fitzi, jonka ylivoima maali oli ensimmäisen erän viimeinen. Toinen erä mentiin lähes kokonaan maalittomissa merkeissä kunnes Fitzi onnistui toistamiseen aivan erän lopussa. Kolmanteen ja viimeiseen erään mentiin vieraiden 0-3 johtoasemassa.

TPS laittoi vielä kolmanteen erään uutta vaihdetta silmään onnistuen peräti neljä kertaa laittamaan pallon EräViikinkien maalilla torjuneen Saskia Ormarkin taakse. Fitzi teki näistä neljästä osumasta viimeisen, näin ollen Sveitsiläinen sai hattutemppunsa valmiiksi ja TPS lähti kotimatkalle kolme pistettä rikkaampana.

”Onnistuttiin tänään joukkueena hyvin niillä osa-alueilla, joissa pitää olla hyvä 1vs1 karvausta vastaan. Sen kautta saatiin pelistä haluttu lopputulos. Myös puolustuspelissä onnistuttiin todella hyvin ja Noora otti tarvittavat pallot kiinni, että nolla pysyi taululla loppuun asti. Tämän päivän peli oli ehjä ja vahva esitys koko joukkueelta. Nyt palautuminen käyntiin ja kohti huomista”, kertoi TPS:n kapteeni Jenna Saario ottelun jälkeen.