TPS matkaa Tampereelle – “Virtaa riittää kyllä”

TPS matkaa Tampereelle – “Virtaa riittää kyllä”

TPS:n naisten tiukka runkosarjan loppuohjelma jatkuu tällä viikolla, kun joukkue on tulessa kolme kertaa. Tiiviin viikon aloittaa keskiviikkona vierasottelu Kooveeta vastaan. TPS on jo varmistanut runkosarjan kakkospaikan, mutta piikkipaikalle on vielä mahdollisuuksia – se vaatii oman osuuden täydellistä tuloksellista suorittamista.

Yksi TPS:n vahvan kauden takuunaisista on ollut pistepörssiä koko kauden dominoinut Milla Nordlund (17 ottelua, 26+12=38). Nordlund on itsekin varsin tyytyväinen kauteensa tähän asti. 

“Oma kausi on sujunut tähän asti hyvin. Oma peli menee eteenpäin ja ketjun kanssa pallo liikkuu kivasti. Uskon, että samalla asenteella ja motivaatiolla samanlainen meno jatkuu myös loppukaudella ja pudotuspeleissä. Kunhan ei ala puristamaan mailaa liikaa, niin hyvä tulee.”

Ottelusiirtojen takia TPS:n viimeisten viikkojen ohjelma on erittäin tiivis. Tiivis tahti on myös mitannut TPS-ryhmää ja sen sitkeyttä. Joukkue on selviytynyt kovasta testistä toistaksesi erittäin hyvin.

“Paljon on ollut pelejä lyhyen ajan sisään ja tiivis on tahti myös runkosarjan loppuun. Energiaa saatiin latailla toisaalta koneisiin kuukauden verran ottelusiirtojen takia, joten virtaa riittää kyllä. Lisää energiaa tuo myös ehdottomasti Teron (Töyrylä) rummutus ja katsojien paluu Kupittaalle.”

Tero Töyrylän rumpujen ja pahvipäiden paluu Kupittaalle on tuonut virtaa koko joukkueelle. Kuva Anssi Koskinen

“Paljon on ollut poissaoloja ja ollaan pelattu pienellä rosterilla viime pelit. Toivottavasti sairastupa pikku hiljaa tyhjenee. Pienelläkin rosterilla on kuitenkin pystytty voittamaan otteluita ja se kertoo paljon joukkueen kehityksestä. Meillä on kova luotto yhteiseen tekemiseen ja halu voittaa pelejä. Kapteeni Saarion sanoin, “nälkä kasvaa syödessä”.”

Loppukauden suunnitelmat on TPS-ryhmällä selvät.

“Tavoitteena on hoitaa runkosarjan loppupelit mallikkaasti ja kehittää omaa tekemistä kohti pudotuspelejä. Uskon meidän mahdollisuuksiin mennä vielä pitkälle tämän jengin kanssa – omasta tekemisestä kiinni”, Nordlund päättää.

Koovee-TPS ke 16.2. klo 19.00

TPS-SSRA la 19.2. klo 14.30, HaNi-halli (Mynämäki) LIPUT
TPS-Loisto su 20.2. klo 15.00, Kupittaan palloiluhalli LIPUT