TPS M3 Suomen Cupin aluefinaalin voittoon 

TPS M3 Suomen Cupin aluefinaalin voittoon 

TPS M3 huipensi lauantaina upean Suomen Cup -taipaleensa murskavoittoon, kun joukkue murskasi aluefinaalissa jyväskyläläisen SC Luppon peräti lukemin 15-3. 

Joukkueen päävalmentaja Jani Rantanen valotti hieman joukkueen Cup-taivalta.

“TPS M3:n tavoite oli päästä pidemmällä Suomen Cupissa kuin edellisellä kerralla ja tänä vuonna voitot Pöytyästä, FBC Turun kakkosjoukkueesta sekä KU-68:sta johtivat siihen. Ennen aluefinaalia kohtasimme oman seuramme lippulaivan, edustusjoukkueen ja näkyihän siinä ero, mutta tappiosta huolimatta pelaajamme näyttivät etteivät lähteneet kentälle nöyristelemään. Maajoukkuemaalivahdin (Oskari Fälden) taaksekin saatiin tehtyä kuusi maalia. Ottelu oli monelle pelaajalle hieno ja unohtumaton kokemus, olihan vastassa lähes kaikki edarin pelaajat. Iso kiitos siitä edustusjoukkueelle”

“Tilanne ennen finaalia oli kaikille haastava, kun emme olleet päässeet harjoittelemaan joulukuun jälkeen kuin kolme kertaa. Toki tilanne oli myös vastustaja SC Luppolle sama. Ottelun päivämäärä oli toinen haaste, koska siirrettyjen otteluiden takia vapaita viikonloppuja ei ollut tarjolla kuin huhti-toukokuussa. Meillä oli lisäksi sarjapeli aseteltuna samalle päivälle Nousiaisten Ryhtiä vastaan”, Rantanen valottaa jopa hieman kivistä taivalta kohti aluefinaalia.

“Lisähaasteita toi pelaajatilanne. Kaksi tärkeää peliä samana päivänä ja sairasteluja ja loukkaantumisia joukkueessa. Tässä kohtaa iso kiitos seuramme P21-junioreille ja valmennukselle sekä P18-junioreille ja heidän valmennukselleen, että saimme apuja tiukan päivän läpivientiin.”

Ottelu TPS:n näytöstä

TPS otti ohjat käsiinsä heti aluefinaalin ensimmäisessä erässä, joka päättyi lopulta murskaavasti TPS:n johtolukemiin 8-1. Aktiivisesti palloa hallinnut TPS toteutti valmennuksen pelisuunnitelmaa korkealla laadulla ja keskittyminen säilyi olennaisissa asioissa. TPS vei aluefinaalin lopulta lukemin 15-3 ja pääsi nostamaan seuran tämän kauden ensimmäistä pokaalia. Rantanen kiitteli vuolaasti joukkuettaan sekä taustajoukkoja:

“Ensiksi kiitos vastustajalle siitä, että saimme otteluajankohdan sovittua, vaikka haasteita oli molemmilla. Iso kiitos menee pelaajille, sekä vahvalle johtoryhmäviisikolle Patrik Heikkonen – Ilkka Pinomäki – Jari Hakkarainen – Kaj Sandström – Kimmo Larjama. Kiitos kannustusjoukoille, niin katsomossa kuin striimin kautta seuranneille. Aina upeaa pelata yleisölle! Kiitos myös Pasi Juvenille ottelun kuvaamisesta.”

“TPS M3:n ottelut jatkuvat nyt 2.divisioonassa ja toivotaan, että saamme jatkossakin tarjota yleisölle maittavia hetkiä. Joukkueen pelit jatkuvat pitkälle huhtikuun puolelle ja fokus on käännetty jo sinne. Vielä kiitos koko TPS Salibandylle! Yhdessä olemme vahvoja ja yhteistyö seuran sisällä toimi taas moitteettomasti. Koko porukan myötä saimme “Pojan” Turkuun!” Rantanen päättää.