TPS lunasti paikkansa Suomen Cupin finaalitapahtumaan – Jymy kaatui 1-8

Miesten edustusjoukkue lunasti paikkansa Suomen Cupin finaalitapahtumaan kun Nurmon Jymy kaatui lukemin 1-8.

Ottelun avausmaalia ei tarvinnut odotella pitkään, vaan Alex Eklund heilutti verkkoja vain kahden minuutin jälkeen. Reilun 14 minuutin pelaamisen jälkeen kotijoukkue tasoitti ylivoimalla, mutta Tuomas Ojala kuittasi nopeasti.

Ottelu oli juuri ylittänyt puolivälin kun Olli Laine iski TPS:n 1-3 -johtoon ylivoimalla. Lauri Stenfors iski taululle 1-4 ja Laineen toisella osumalla peli oli minuuttia myöhemmin 1-5.

Päätöserän alussa Waltteri Vesterinen iski taululle viiden maalin johdon ja ottelun lähestyessä viimeistä vitosta iski Ojala illan toisen osumansa ja muutamaa minuuttia myöhemmin hän viimeisteli hattutempun 1-8 -maalilla. Maali jäi myös ottelun viimeiseksi. TPS:n maalilla Olli Kuisma torjui 14 kertaa.

TPS:n ottelut jatkuvat lauantaina 16.12. kun miehet kohtaavat Oilersin ja naiset PSS:n. Molemmat ottelut pelataan Kupittaan palloiluhallissa ja liput myy tiketti.fi/TPS.