TPS liikutti lietolaisia eskarilapsia eskarisaban merkeissä

TPS liikutti lietolaisia eskarilapsia eskarisaban merkeissä

TPS Salibandy vieraili perjantaina 11.10. upeassa Lietohallissa vetämässä Liedon keskustan eskari-ikäisille salibandytreenit. Monikäyttöinen halli mahdollisti ison tilan jakamisen kolmeen lohkoon, jonka myötä treeniryhmien koot saatiin pidettyä mukavina. TPS:n puolesta treenejä oli vetämässä harrastevastaava Jussi Kauppi, valmennuksen kehittämispäällikkö Perttu Kytöhonka, C05-poikien valmentaja Roope Hyvönen sekä naisten edustusjoukkueen pelaajat Sofia Leino sekä Milja-Maaria Rastas.

Perttu Kytöhonka taustoitti miksi TPS rantautui näin vahvasti nimenomaan Liedon keskelle.

“Lieto on iso kunta tässä ihan Turun kyljessä ja täällä asuu paljon lapsiperheitä. SBS Lieto on tehnyt ja tekee arvokasta työtä kunnan alueella, mutta toki melko pienillä henkilöresursseilla. Me halusimme esitellä lajia alueen lapsille isommin – käymme tämän keskustan treenisetin lisäksi liikuttamassa myös muita Liedon eskarilaisia Tarvasjokea myöten – ja toki sitten mainostaa minkälaisia mahdollisuuksia Tepsillä on alueen lapsille tarjota.”

Roope Hyvönen ja naisten liigajoukkueen Sofia Leino toimivat yhtenä valmentajaparina

“Tepsille Lieto on myös siinä mielessä sydäntä lähellä oleva alue, että minä itse olen lietolainen ja miesten liigajoukkueen maailmanmestarit Miko Kailiala ja Mikko Hautaniemi ovat Liedosta kotoisin. Mielellään siis nähdään paljon lietolaisia TPS-logo rinnassa myös jatkossa”, Kytöhonka hymähtää. 

Kolme tunnin settiä liikutti perjantaina hieman yli 100 lietolaista lasta ja kun mukaan iskettiin vielä otteluliput Salibandyn El Classicoon, eli 30.10. pelattavaan TPS-Happee -peliin, treeneistä lähdettiin hiki päässä ja suut maireina.