TPS kukisti SSRA:n trillerissä – ”Olimme periksiantamattomia”

TPS kukisti SSRA:n trillerissä – ”Olimme periksiantamattomia”

TPS päätti viikon henkisesti tärkeällä, vaikka hieman nihkeällä voitolla SSRA:sta. Rankat Ankat karkasi vastaiskumaalillaan 0-1 johtoon pelin alussa ja vaikka TPS hallitsi palloa ja peliä, kesti kolmanteen erään että mustavalkoisille merkittiin osumia. Aino Järvinen tasoitti ottelun ensimmäisellä liigamaalillaan ja Sofia Leino ampui voittomaalin. TPS kesti vielä Ankkojen loppukirin hyvällä työmoraalilla, tiiviillä puolustuksella ja Noora Vuorelan tärkeillä torjunnoilla. Loppulukemiksi siis 2-1 (0-1, 0-0, 2-0) ja ensimmäinen kolmen pisteen F-liigavoitto. 

– Raskas jakso takana, niin fyysisesti kuin henkisesti. Kohdattiin aika hankalat vastustajat sarjan alkuun ja tietty paine tuloksista sekä kuormitus yhdessä taisivat tehdä ottelusta nihkeän. Kuitenkin maltti säilyi ja olimme periksiantamattomia ja se lopulta käänsi meille ottelun vaikka hieman tuskaiselta välillä tuntui. Peli oli kuitenkin meidän hallussa ja luotto kova että kääntyy vielä meille, totesi ottelun jälkeen päävalmentaja Antti Hänninen.

Ensi viikonloppuna naiset kohtaavat lauantaina Tampereella Classicin ja sunnuntaina Turkuun saapuu PSS cup-ottelun merkeissä.