TPS kohtaa lauantaina Pelicansin  – “Vahva luotto, että meillä on isoja voittoja edessäpäin”

TPS kohtaa lauantaina Pelicansin  – “Vahva luotto, että meillä on isoja voittoja edessäpäin”

TPS:n naisten edustusjoukkue palasi voittojen tielle kreivin aikaan, kun se onnistui kaatamaan viime kauden puolivälierävastustajansa SSRA:n sen kotikentällä todellisessa trilleriottelussa lukemin 4-3. TPS:n henkisesti tärkeän avausmaalin ottelussa iski joukkueen virolaisvahvistus Diana Klavan, joka siirtyi Turkuun kesällä Kooveen riveistä. 

Klavan nostaa juuri SSRA-ottelut TPS:n tämän kauden parhaiksi peleiksi. 

“Vierasvoitto Oulusta on meidän ehdottomasti tärkeimmät pisteet toistaiseksi tällä kaudella. Meillä on useammalla pelaajalla ollut jonkinlainen maalintekopaine takaraivossa ja se on vaikuttanut pelaamiseen. Pystymme myös varmasti parempaan puolustuspelaamiseen. Minulla on vahva luotto, että meillä isoja voittoja edessäpäin ja tulemme olemaan vahva joukkue pudotuspeleissä. Olemme kärsineet myös loukkaantumisista, mutta nyt alkaa kaikki olla kunnossa.”

Klavan on kellottanut alkukauden otteluissa tehot 3+5 © Anssi Koskinen — www.twitter.com/ansik — www.instagram.com/ansik

Poikaystävänsä ja koiransa kanssa vapaa-aikaa viettävä Klavan on viihtynyt erinomaisesti TPS:ssä.

“Minulle jäi hyvä kuva joukkueesta heti ensimmäisten harjoitusten jälkeen. Pidän todella valmentajista, taustoista ja joukkuekavereistani. Meillä on todella hyvä kapteenisto, joka puskee ja motivoi jokaista tekemään töitä ja oman parhaansa treeneissä. Omaan kauden alkuuni olen kohtuullisen tyytyväinen ja uskon, että kun opin vielä paremmin tuntemaan ketjukavereideni ajatukset kentällä, peliesitykset paranevat entisestään.” 

TPS majailee tällä hetkellä runkosarjan sijalla seitsemän, mutta pyrkii luonnollisesti tavoittamaan edellä menevät ryhmät. Lauantaina joukkue matkaa Lahden Suurhalliin, jossa se kohtaa Pelicans SB:n. Joulukuun MM-kisoissa Viron paidassa nähtävä Klavan uskoo TPS:n voittoon.

“Pelicans on todella hyvä joukkue erityisesti kotonaan, mutta uskon, että lähdemme kolmen pisteen kanssa kotimatkalle. Henkilökohtaisesti odotan ottelua erityisen paljon, sillä heillä on kolme virolaista pelaajaa ja on aina todella hauskaa pelata heitä vastaan.”

Pelicans SB – TPS, la 23.11. klo 17.00