TPS kohtaa huomenna Koovee:n – ”Jokaisesta pitää näkyä asennetta”

TPS kohtaa huomenna Koovee:n – ”Jokaisesta pitää näkyä asennetta”

Naisten edustusjoukkueen ottelut jatkuvat huomenna Tampereen Koovee:ta vastaan.

Kauden kaksi aiempaa kohtaamista ovat olleet mustavalkoista näytöstä. Ensin TPS nappasi Turussa 13-0 voiton ja Tampereelta pisteet lähtivät Turkuun lukemilla 1-18. Koovee ja TPS löytyvät sarjataulukon päinvastaisista päistä. Mustavalkoiset ovat voittaneet jokaisen ottelunsa, kun taas tamperelaiset ovat hävinneet kauden jokaisen ottelunsa.

TPS-kannattajat saivat viime lauantaina erittäin miellyttävän uutisen, kun Ina Leminen palasi pelikentille pienen kuntoutuksen jälkeen. Paluu sujui vauhdikkaasti, sillä Leminen syötti Palloseuran kolme ensimmäistä maalia. Vaikka TPS lähteekin otteluun ennakkosuosikkina, vaatii Leminen jokaiselta kovaa asennetta.

”Henkilökohtaisesti tärkeä peli, sillä on tärkeää saada tuntumaa ennen Champions Cupin pelejä. Champions Cupin lähestyminen pitää näkyä sunnuntaina kentän puolella. Jokaisesta pitää näkyä asennetta, että kyse ei ole vain yhdestä harjoituksesta tai pelistä tai päivästä, vaan teemme työtä isompaa tavoitetta varten. Joukkueena haluamme tietysti saada kolme pistettä ja sitä lähdemmekin sunnuntaina hakemaan. Tiedämme, että lähdemme otteluun ennakkosuosikkina, mutta senkin takia meidän täytyy suhtautua peliin ammattimaisesti.”

-Ina Leminen

Nappaa kaveriporukkasi kasaan ja suuntaa Kupittaalle vaikka pikkujoulujen merkeissä seuraamaan parasta kotimaista salibandya!

TPS-Koovee, 11.12. 18:30, Kupittaan Palloiluhalli