TPS kaatoi SB-Pron 1-5 – ”Voitto ei tänäänkään helpolla tullut.”

TPS kaatoi SB-Pron maalein 1-5 ja jatkaa F-liigan kärjessä ilman pistemenetyksiä.

TPS nappasi ottelun alusta alkaen pallon itselleen SB-Pron keskittyessä tiiviiseen puolustamiseen ja vastahyökkäyksiin. Emilia Pietilä iski mustavalkoiset avauserässä johtoon, mutta seuraavaa maalia saatiinkin sitten odotella hetki, sillä SB-Pro tasoitti ottelun ylivoimalla vasta ottelun puolivälin jälkeen. Seraina Fitzi iski muutamaa minuuttia myöhemmin Palloseuran taas johtoon, eikä SB-Pro enää onnistunut ohittamaan Noora Vuorelaa. Milla Nordlund osui päätöserässä kahdesti ja kapteeni Jenna Saario viimeisteli 1-5 -loppulukemat tyhjään maaliin.

”Oltiin valmistauduttu hyvin tähänkin peliin. Tiedossa on, että pelit tulevat kovenemaan ja oman tason pitää olla hyvä, eikä voitto tänäänkään helpolla tullut. Saatiin pidettyä palloa, mutta Pro teki sitä missä se on hyvä ja piti puolustuksen tiiviinä. Pelin edetessä lisättiin huolellisuutta ja parannettiin pelin virtausta. Saatiin tehtyä muutama maali ja sitä kautta ratkaistiin peli.”

Tapio Hämeen-Anttila

”Vastustaja lähti puolustamaan tiiviisti joten oli sitä kautta vähän vaikea peli, emmekä päässeet hyödyntämään vahvuuksiamme. Kolmannessa erässä parannettiin tehokkuutta ja iskettiin ratkaisevat maalit. Vieläkin ilman pistemenetystä, joten tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!”