TPS kaatoi FBC Ostravan Champions Cupin välierässä – ”Olen äärimmäisen ylpeä koko joukkueesta.”

TPS kaatoi FBC Ostravan Champions Cupin välierässä – ”Olen äärimmäisen ylpeä koko joukkueesta.”

Lopputuloksen tarjoavat:

 

TPS eteni Champions Cupin finaaliin kaadettuaan FBC Ostravan maalein 4-2.

Alusta asti oli nähtävillä, että yleisölle tarjotaan erittäin viihdyttävä ottelu, josta ei tunteita tule puuttumaan. Muutaman minuutin pelaamisen jälkeen Ostrava oli lähellä iskeä avausmaalin, mutta tolppa oli mustavalkoisten puolella. TPS nappasi palloa itselleen, mutta Ostrava piti maalipaikat tukittuna aina avauserän lopulle asti kunnes lopulta Meri-Helmi Höynälä onnistui iskemään pallon maaliverkkoihin. Kovin pitkään maalia ei ehditty juhlia, vaan FBC Ostrava tasoitti vain kuusi sekuntia myöhemmin.

Toisessa erässä Milla Nordlund iski mustavalkoiset johtoon, mutta tsekkiläiset onnistuivat jälleen nousemaan tasoihin. Erän lopulla Laura Rantanen iski pallon maaliin Ella Alanko-Salmisen esityöstä ja päätöserässä Ina Leminen pääsi tuulettamaan loppulukemia 4-2.

TPS kohtaa huomisessa finaalissa ruotsalaisen Thorengruppen IBK:n. Ottelu alkaa kello 16:00 ja paikkana Bläk Boks.

 

Hannu (Rantanen) sanoo aina, että kolme minuuttia saa nauttia ja sitten pitää jo siirtää katseet seuraavaan otteluun. Ennen tätä turnausta asetettiin tavoitteeksi, että mennään finaaliin ja pelataan siellä kauden paras peli. Huomenna se sitten nähdään!”

-Meri-Helmi Höynälä

”Minimitavoite tuli täyteen ja päästiin pelaamaan huomiseen finaaliin. Mentiin avauserässä johtoon, mutta vastustaja tasoitti nopeasti. Se maali menee valmennuksen piikkiin. Meillä on paljon nuoria pelaajia, mutta pystyimme siitä huolimatta vastaamaan kamppailuvoimaan, pysyimme oikealla hetkellä pallossa ja tehtiin riittävä määrä maaleja. Olen äärimmäisen ylpeä koko joukkueesta. Pelaajilla on tietysti hyvä fiilis tästä pelistä, mutta se pitää unohtaa kun päästään koppiin ja siirretään keskittyminen huomiseen.”

-Aki Vilander, päävalmentaja