TPS kaatoi Classicin 9-4 – ”Onnistuneet kotipelit tähän asti!”

TPS kaatoi Classicin 9-4 – ”Onnistuneet kotipelit tähän asti!”

Lopputuloksen tarjoavat:

 

Naisten edustusjoukkue nappasi voiton kauden 2022-23 runkosarjan jokaisesta kotiottelusta!

Vierailijat aloittivat ottelun terävästi ja iskivät myös avausmaalin. Milla Nordlund iski kuitenkin pelin tasoihin ja Emilia Pietilä iski heti perään mustavalkoiset johtoon. Nordlund osui vielä toistamiseen ja Henrika Maikolan maalin myötä ensimmäiselle tauolle mentiin 4-1 -lukemissa.

Toisessa erässä Classic onnistui kaventamaan 4-2 -lukemiin, mutta kapteeni Jenna Saario kuittasi heti. Ella Alanko-Salminen iski taululle 6-2 ja perään Nordlund viimeisteli hattutemppunsa. Emilia Pietilän illan toinen osuma jäi erän viimeiseksi ja tauolle lähdettiin 8-2 -lukemissa.

Päätöserässä Classic iski kaksi ensimmäistä maalia viimeisen kympin aikana, mutta Meri-Helmi Höynälä viimeisteli loppulukemat 9-4. TPS maalilla Noora Vuorela otti 8 torjuntaa. Voiton myötä TPS nappasi voiton kauden 22-23 runkosarjan jokaisesta kotiottelusta!

”Tän päivän ottelu oli ihan mallikas. Onnistuttiin voittamaan ja oltiin pirteällä jalalla liikenteessä. Ollaan läpi kauden pystytty pelaamaan omaa peliä ja se on näkynyt myös pisteiden valossa. Onnistuneet kotipelit tähän asti!”

-Milla Nordlund

”Ottelut Classicia vastaan ovat meille hyvää viimeistelyä ennen pleijareita. Tänään pelattiin noin puolitoista erää ihan hyvää salibandya, mutta inhimillisesti kolmannessa erässä jäi vähän aivot narikkaan. Se on kuitenkin ihan ymmärrettävää. Kolme pistettä ollaan vielä tavoitteesta ja lauantaina on kova matsi edessä!”

-Aki Vilander

 

TPS kiittää kauden 22-23 runkosarjan kotiyleisöä!