TPS juniorit avanneet sarjakautensa positiivisesti

TPS juniorit avanneet sarjakautensa positiivisesti

Junioreiden valtakunnalliset sarjat ovat alkaneet positiivisissa merkeissä. TPS:n valmennuspäällikkö Michael Fager kommentoi joukkueiden edesottamuksia.

”Junioreiden valtakunnalliset sarjat ovat poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta hyvässä vauhdissa ja joukkueidemme osalta voidaan olla varovaisen tyytyväisiä tämän hetken tilanteeseen. Kausi on alkanut TPS-junioreiden osalta tuloksellisesti kohtuullisen hyvin ja mikä tärkeintä, joukkueiden pelaaminen kentällä on ollut yllättävän korkealla tasolla ajankohta huomioiden. Näin ollen myös hieman heikommat pelit ovat useasti kääntyneet mustavalkoisen joukkueen eduksi ja tämä antaa selkeän viestin siitä, että suuntamme on oikea. Työtä on luonnollisesti kaikilla joukkueillamme paljon edessä mutta tästä on hyvä jatkaa.”

”Erityisen tärkeää on yhdessä pitää huoli terveystilanteesta ja noudattaa kaikkia annettuja ohjeistuksia, jotta pelit jatkuvat normaalisti myös lähitulevaisuudessa. Karanteenimääräykset ovat tähän asti toki koskettaneet vain yhtä joukkuettamme mutta tehdään yhdessä kaikkemme, ettei tilanne joukkueissamme kehity huonompaan suuntaan ja kausi jatkuu suunnitellusti”, vetoaa Fager jokaiseen Tepsiläiseen.

Viime viikon poikien tulokset:

A-nuoret:
SU: TPS vs. Steelers 11-7

B-pojat:

C1-pojat:

C2-pojat:
LA: TPS vs. Ilves 2-2
LA: Classic vs. TPS 4-3

Tulevan viikon kotipelit Leaf Areenalla:

Lauantai:

Sunnuntai: