TPS-junioreilla voittosävytteinen viikko takana – B-pojat latoi 20 maalia Steelersin verkkoon

TPS-junnut olivat hyvässä iskussa menneellä viikolla. Ohessa pientä koontia viikon otteluista.

A-nuoret:

A-nuoret pelasivat yhden ottelun. Joukkue järjestikin kotiyleisölleen perinteiset tanssit iskemällä taululle tylyt 12-3 voittolukemat SC Hawksin isäntänä. Viiden ottelun voittoputkessa seilaava A-nuoret majailee tällä hetkellä kakkosena sarjataulukossa.

A-nuorten SM-sarjan tilastot

B-pojat:

B-pojat palasi voittokantaan tyylillä iskemällä peräti 20 maalia Steelersin verkkoon. Niinikään B-pojat on sarjataulukossa mainioissa asemissa tiukasti kotietutaistelussa kiinni.

B-poikien SM-sarjan tilastot

B Akatemia:

Voidaan rehellisesti todeta, että B Akatemialla ei ollut paras päivänsä M-Teamin isäntänä. Heikosti käyntiin lähtenyt ottelu ratkesi käytännössä ensimmäisessä erässä ja tuloksena oli murskatappio. Tästä voi olla vain yksi suunta ja ylöspäin.

B-poikien 1.divisioonan tilastot

C1-pojat:

C1-pojat nappasi arvokkaan vierasvoiton Hämeenlinnasta, kun se kaatoi Steelersin lukemin 6-9. Joukkue jatkaa pudotuspelisijoilla ja taistelee vahvasti suorasta pudotuspelipaikasta.

C1-poikien SM-sarjan tilastot

C2-pojat:

C2-pojat otti tärkeät kolme pistettä kärkikamppailussa, kun O2-JKL/MuurY kaatui 10-8. TPS oli huipputasaisessa ottelussa koko ajan puolikkaan askeleen edellä, mutta lopputulos varmistui vasta viimeisillä minuuteilla.