TPS-junioreilla jälleen hunajainen viikonloppu

TPS-junioreilla jälleen hunajainen viikonloppu

Valtakunnallisia sarjoja pelaavat juniorimme esiintyivät jälleen edukseen viikonvaihteen peleissä. Tappiosarakkeeseen kertyi merkintöjä tasan nolla ja tämä on erinomainen suoritus, kun yhdelläkään joukkueella ei ollut ohjelmassa kotiotteluita.

A-pojat hakivat pisteet sunnuntaina Jyväskylästä ja johtaa sarjaansa ainoana puhtaan pelin joukkueena neljän ottelukierroksen jälkeen. B-poikien joukkuepelaaminen on mallillaan ja joukkue matkasi lauantaina Tikkurilaan isoin odotuksin. Se järjestikin melkoisen ilotulituksen kotijoukkue Tiikereiden kustannuksella. C1-pojat taas matkasivat Lappeenrantaan sarjan kärkiotteluun ja käänsivät sen niukasti edukseen viimeisen erän tehokkaalla pelillään. Joukkue on A:n tapaan sarjansa kärjessä neljän pelatun ottelun jälkeen. C2-poikien pelit jatkuivat lauantaina Oulussa, mistä kotiin tuomisina oli arvokas voitto Peliveljistä ja tasapeli paikallista Luistinseuraa vastaan.

A-tyttöjen divariin TPS osallistuu yhteisjoukkueella salolaisen HuKun kanssa. TPS/HuKu avasi sarjan kahdella voitolla, kun se kukisti molemmat viikonlopun vastustajansa.

Tuloksellisesti TPS-juniorit siis jatkavat edelleen positiivisessa liidossa. Tämä antaa joukkueille rutkasti itseluottamusta ja työrauhaa kehittää peliään rauhassa ja pitkäjänteisesti. Joulua kohti mentäessä joukkueemme esiintyvät myös enemmän kotikentällään ja tilanne näyttää siinäkin mielessä erinomaiselta, että junioreiden huippusalibandyä on mahdollista seurata enenevissä määrin myös paikan päällä Turussa!

Viime viikon poikien tulokset:

A-nuoret:
SU: Happee vs. TPS 2-3

B-pojat:
LA: Tiikerit vs. TPS 3-9

C1-pojat:
LA: Saipa vs. TPS 2-3

C2-pojat:
LA: TPS vs. SPV 7-3
LA: OLS vs. TPS 5-5

Tulevan viikon kotipelit Leaf Areenalla:

Lauantai:
C1D TPS vs. O2-JKL klo 18:30

Sunnuntai:
ASM TPS vs. Tiikerit klo 18:30