TPS juhlii Suomen Cupin mestaruutta – ”Tosi hyvältä tuntuu!”

Lopputuloksen tarjoavat:

TPS juhlii naisten Suomen Cupin mestaruutta kaadettuaan SB-Pron 7-4.

Kapteeni Jenna Saario iski finaalin avausosuman kolmentoista minuutin jälkeen, mutta SB-Pro iski avauserän kaksi muuta maalia. Toisessa erässä TPS nousi rinnalle ja ohi Anna Marttalan ja Milla Nordlundin maaleilla. Pro onnistui tasoittamaan, mutta Marttalan ja Ina Lemisen osumilla TPS oli jälleen johdossa, kun lähdettiin päätöserään.

Kolmannen erän alussa Pro iski nopean kavennuksen, mutta Olivia Pietilä iski Seuran muutamaa minuuttia myöhemmin vielä kahden maalin karkumatkalle. Reilut kaksi minuuttia ennen loppua Seraina Fitzi iski vielä loppulukemat 7-4. Näin TPS pääsi juhlimaan kauden 22-23 Suomen Cupin mestaruutta.

”Tosi hyvältä tuntuu, tässä se palkinto nyt on! Sain itse iskeä pari maalia hyvistä syötöistä, saatiin ketjun peliä kulkemaan ja tässä on lopputulos! Meillä on ollut tapana, että kolme minuuttia saa juhlia ja sen jälkeen mennään eteenpäin, mutta katsotaan jos tätä saisi juhlia vähän kauemmin!”

-Anna Marttala

”Totta kai olen joukkueen puolesta todella iloinen. Suomen Cupin voitto oli yksi kauden päätavoitteista ja hoidettiin homma himaan. Pelaajilla on nyt fiilis katossa ja olen todella iloinen heidän puolestaan. Tänäänkin oltiin aika tiukoilla, mutta voitto on aina voitto ja saatiin paljon oppia ja kokemusta. Vastustaja onnistui tänään hienosti ja onnistui vaikeilla hetkillä. Meidän jänne kuitenkin kesti edelleen. Meillä on paljon nuoria pelaajia kokeneiden joukossa ja nämä kasvattavat meitä aina vain eteenpäin.”