TPS jatkoi voittoputkeaan Mynämäellä – “Oli upeaa päästä pelaamaan omaan kotihalliin”

TPS jatkoi voittoputkeaan Mynämäellä – “Oli upeaa päästä pelaamaan omaan kotihalliin”

TPS nappasi järjestyksessään kolmannentoista peräkkäisen voittonsa, kun se kaatoi SSRA:n toistamiseen viikon sisään. Kaksi erää varsin vahvasti esiintynyt TPS ei kyennyt täysin ehjään 60 minuuttiseen ja SSRA pääsi päätöserässä lähelle, mutta ei enää rinnalle. Voittolukemiksi mustavalkoisille 4-3 (3-1, 1-0, 0-2). 

Poikkeuksellisesti yhteistyöseura SBS Wirmon kotiluolassa, Mynämäen HaNi-hallissa pelattu ottelu toi SBS Wirmo -kasvatti Ronja Niemelle hieman normaalia enemmän perhosia vatsaan, mutta kokemus jäi vahvasti plussan puolelle.

“Jäi hyvä fiilis, vaikka jännittikin vähän enemmän, kun peli oli HaNilla ja katsomossa oli paljon tuttuja kasvoja. Peli oli meillä tänään vähän haastavaa, mutta taisteltiin hienosti loppuun asti voitosta. Kaiken kaikkiaan oli upeaa päästä pelaamaan omaan kotihalliin tällaista peliä!”

TPS:n päävalmentaja Aki Vilander otti tiukaksi menneestä kolmoserästä paljon omaan piikkiinsä.

“Pelasimme pari erää kohtuullisen ehjää peliä molempiin suuntiin, mutta peluutusratkaisut ja energian kanavointi ei onnistuneet päätöserässä ja se menee täysin omaan piikkiin. Iso posi menee tästä päivästä kolmosketjulle ja ylivoimalle. Lisäksi maalissa pelannut Lisette Blomqvist pelasti erityisesti päätöserässä paljon.”

TPS pelaa myös huomenna sunnuntaina, kun Kupittaalla klo 15 alkavassa ottelussa kohdataan paikallisvastustaja Loisto.