TPS ja SBS Wirmo seurayhteistyöhön – “Lähdemme yhdessä työstämään”

TPS ja SBS Wirmo seurayhteistyöhön – “Lähdemme yhdessä työstämään”

TPS ja SBS Wirmo ovat solmineet kolmivuotisen seurayhteistyösopimuksen. Seurayhteistyön avoitteena on edesauttaa kummankin seuran juniori- ja aikuisurheilun laadun sekä tarjonnan kehitymistä. Yhteistyöllä seurat pyrkivät myös tarjoamaan pelaajille entistä joustavammat vaihtoehdot omalla pelaajapolullaan. 

Tulevalla kaudella konkreettisia yhteistyömuotoja ovat mm. yhteiset valmennuskoulutukset sekä erilaiset rinnakkaisedustusmahdollisuudet. 

TPS:n toiminnanjohtaja Toni Autio on todella tyytyväinen yhteistyön tiivistymiseen ja yhteistyösopimukseen. 

– Haluamme olla seurana kehittämässä niin salibandyä kuin omaa laadukasta toimintaamme yhdessä osana lajiyhteisöä. Tässä mielessä seurayhteistyö toisen vahvan alueellisen ja kunniahimoisen seuran kanssa tarjoaa siihen nyt oivan mahdollisuuden.

– Sopimuksen myötä raamit tulevien kausien yhteistyölle on vasta laadittu, mutta nyt lähdemme yhdessä tätä työstämään eteenpäin käytännön tasolla.

SBS Wirmon puheenjohtaja Matti Vira on samoilla linjoilla. 

– Molemmilla seuroilla on omat vahvuutensa, joten nyt tehdyn sopimuksen myötä meillä on erinomaiset lähtökohdat tehdä pitkän aikavälin yhteistyötä. Uskomme vahvasti, että yhteistyöllä saavutetut positiiviset tulokset näkyvät selkeästi lähivuosina.

Yhteistyötä tarkastellaan ja kehitetään jatkuvasti ja konkreettiset yhteistyömuodot voivat vaihdella vuosittain.