TPS ja Loisto iskevät yhteen derbyssä – “Alamme päästä pelillisesti vauhtiin”

TPS ja Loisto iskevät yhteen derbyssä – “Alamme päästä pelillisesti vauhtiin”

Keskiviikkona otellaan kauden ensimmäinen naisten Turun paikalliskamppailu FBC Loisto – TPS. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa lupaavasti, haastaen sarjan kärkijoukkueita maalin peleissä sekä voittaen yhden pelin kumpikin. 

Päävalmentaja Antti Hänninen näkee joukkueensa tekemisessä positiivisen nousujohteisuuden.

“Lauantain pelistä on erittäin hyvä jatkaa kohti Loisto-ottelua. Hienoa päästä pelaamaan ottelu Kupittaalla, toivottavasti myös katsojat löytävät paikalle. Alamme pikku hiljaa päästä pelillisesti vauhtiin ja haluttuja asioita näkyi hienosti viime lauantain Pro-pelissä. Erityisesti lämmittää se, että ollaan saatu kaksi viisikkoa hallitsemaan peliä ja kolmas tukemaan sopivasti. Sofia Leinon 2-0 maali esitöineen Pro:ta vastaan oli hieno osoitus viisikkopelin ja kärkipelaajien laadun yhdistymisestä.”

Sarjapisteiden lisäksi oman mausteensa kohtaamiseen antaa paikalliskamppailun tuoma jännite. Harjoituskauden ottelut Loisto vei nimiinsä.

“Tiukka viikko meillä on meneillään, kolme peliä kahdeksaan päivään. Tähän peliin on silti varmasti helppoa jokaisen latautua. Viimeisestä harjoituspelistä jäi hampaankoloon, kun ei hyvällä pelillä saatu käännettyä sitä voitoksi. Mutta, vasta nyt pelataan pisteistä. Pidetään järki sopivasti mukana ja jatketaan tunnepuolella sitä hyvää tekemistä, mitä viime peleissä on nähty”, päättää Hänninen.

FBC Loisto-TPS ke 30.9. klo 18.30, Kupittaan palloiluhalli