TPS hakee sijoitussarjassa askelmerkkejä – “Mahdollisuus hakea viimeisiä säätöjä”

TPS hakee sijoitussarjassa askelmerkkejä – “Mahdollisuus hakea viimeisiä säätöjä”

TPS:n naisten edustusjoukkueen komea toinen runkosarjapuolisko vei joukkueen nousukunnossa jatkopeleihin. Naisten Salibandyliigan lohkossa A pelit jatkuvat runkosarjan jälkeen lyhyillä sijoitussarjoilla – kolme kärkiryhmää pelaavat keskenään kaksinkertaisen sijoitussarja A:n ja hakevat runkosarjan kärkisijoja, 4.-6. sijoille perussarjan asettuneet Koovee, Classic ja TPS puolestaan pelaavat samanlaisen rupeaman. 

Hieman hankalasti seurattavan vaiheen ydinasia on kuitenkin siinä, että pelit jatkuvat pudotuspeleissä ja näissä otteluissa joukkueet voivat viilata viimeisiä detaljeja ennen pudotuspelejä. TPS:n Lari Molkka tiivistää viikonlopun odotuksia.

“Viikonlopun peleistä puuttuu meidän osalta panos sijoitusten suhteen, mutta totta kai lähdemme voittamaan pelejä. Tilanne mahdollistaa myös viimeisten säätöjen hakemista ennen tosipelien alkua.”

Sunnuntain vastustaja Koovee oli ensimmäisessä sijoitussarja B:n kohtaamisessa parempi. Kuva Esa Takalo

TPS kohtaa ensin perjantaina Leaf Areenalla Classicin – sunnuntaina vuorossa on Koovee Kupittaan palloiluhallissa.

“Classicia vastaan katsotaan josko lähdettäisiin hakemaan peliin virtausta vai vedetäänkö enemmän kontrollin kautta kuten edellisessä kohtaamisessamme. Kooveen puolestaan kohtaamme kolmatta kertaa lyhyellä aikavälillä. Mitään taktisia asioita ei tarvitse sen enempää painottaa, kun kaikki on hyvin muistissa. Virheiden määrän pitää henkilökohtaisella tasolla pudota edellisestä pelistä jos haluamme voittaa. Edelleen uskon, että päästään maalipaikoille ja kun pistetään palloa sisään niin eiköhän voitto ole otettavissa. Puolustusalueella keskusta pitää ottaa tarkasti. Toivottavasti viikonloppuna saadaan vähän erikoistilanteita, niin päästään niitäkin treenaamaan tässä pudotuspelejä odotellessa.”

Pe 28.2. klo 18.30 TPS-Classic, Leaf Areena
Su 1.3. klo 17.00 TPS-Koovee, Kupittaan palloiluhalli