TPS hakee oppisopimusopiskelijaa

TPS hakee oppisopimusopiskelijaa

TPS Salibandy ry on salibandyseura Turusta, joka toimii Varsinais-Suomessa. Tarjoamme työpaikkaa oppisopimuksella opiskelemaan liikunnanohjauksen perustutkintoa. Oppisopimuksen palkkaukseen tarvitaan myös valittavalle henkilölle palkkatuki, joten varmistathan TE-toimistosta, että olet oikeutettu palkkatukeen. Tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote.

Paikka täytetään heti kun sopiva hakija on löytynyt ja työ alkaa lähtökohtaisesti elokuun aikana tai viimeistään syyskuun alussa. Oppisopimus kestää noin 2-3 vuotta ja se on yhdistettyä työtä ja opiskelua (lähijaksot Kisakalliossa). Koulutus suoritetaan pääsääntöisesti työpaikalla ja osaaminen osoitetaan näytöillä, jotka suorittamalla valmistuu liikunnanohjauksen perustutkinnosta liikuntaneuvojaksi.

Oppisopimus tarjoaa sekä työntekijälle että työnantajalle järkevän ja hyvin toimivan kokonaisuuden. Seuralla on tällä hetkellä töissä muita työntekijöitä, jotka ovat käyneet läpi oppisopimuskoulutuksen ja sitä kautta tietävät mitä koulutus vaatii. Täten sinun ympärillä on vahva vertaistukiverkosto. Pääset toimimaan osana seuramme nuorekasta ja innokasta henkilöstöä.

Työn sisältö on toimimista erikseen sovittavien lasten, nuorten ja aikuisten ryhmien ja joukkueiden ohjauksessa ja valmennuksessa (salibandyryhmät, joukkueet, koulut, liikuntaryhmät, kerhot jne.), osallistumista seuran toimiston yleisten rutiinien hoitamiseen (esim. asiakaspalvelu), seuran tapahtumajärjestelyihin osallistumista sekä muita seuran työtehtäviä.

Työaika on vaihteleva ja painottuu ilta- ja viikonloppuun, mutta on myös osin päivätyötä. Keskimääräinen viikkotyöaika on 30-37,5 tuntia (sovitaan erikseen). Opiskelun lähijaksot ovat yleensä 4 päivän jaksoja noin viiden viikon välein talvikauden aikana (oppilaitoksena Kisakallio).

Oppisopimukseen ei vaadita pohjalle mitään koulutusta. Tärkeä kriteeri on aito halu kouluttautua liikunnanohjaajaksi työn tekemisen kautta. Lisäksi edellytämme hakijalta oma-aloitteisuutta, sitoutuneisuutta sekä kykyä työskennellä erilaisten ihmisten (varsinkin lasten ja nuorten) kanssa niin ryhmässä, työpareina kuin itsenäisestikin. Työtehtävät painottuvat salibandyyn, mutta emme edellytä lajituntemusta etukäteen. Edellytämme kuitenkin täysi-ikäisyyttä, koska ohjaustehtävissä pitää pystyä vastaamaan lapsiryhmistä myös itsenäisesti.

Työpaikkailmoitus löytyy myos TE-Palveluiden kotisivuilta, jonne pääset tästä .

Mikäli mielenkiintosi heräsi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV sähköpostilla viimeistään 31.8.2020 harrastevastaavalle Antti Peiposelle, antti.peiponen@tpssalibandy.fi .

Paikka saatetaan täyttää sopivan hakijan löytyessä jo aiemmin. Kutsumme haastateltavat erikseen.